2777
2789
عنوان

دوستان من واقعا کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 205 پست
اگه مشکلی ندارید میتونید شخصی بگید که شناسایی نشید

همین جا میگم الان هستید؟

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشش اومده

یعنی موافق همکاری بوده غیر مستقیم خواسته بگن میتونیم همکاری کنیم چون قبلش مخالف بودن منظورتون این هست؟

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
یعنی موافق همکاری بوده غیر مستقیم خواسته بگن میتونیم همکاری کنیم چون قبلش مخالف بودن منظورتون این هس ...

یا ...

یعنی موافق همکاری بوده غیر مستقیم خواسته بگن میتونیم همکاری کنیم چون قبلش مخالف بودن منظورتون این هس ...

حس میکنم بیشتر میخواد باهات اشنا شه تا کار کنی

کاربر آقا هستم 
حس میکنم بیشتر میخواد باهات اشنا شه تا کار کنی

ببخشید چی باعث میشه یک اقا بدون اینکه که طرف ببینه حتی عکسش را  فقط از صحبت کردن به گفته ی شما خوشش بیاد ؟!اخه مگه میشه  ندیده ونشناخته؟

اره میشه شاید بعد بخاطر چهره ردت کنه ولی ممکنه خوشش بیاد

درسته ممنون بابت راهنماییتون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792