2777
2789
عنوان

⛔️⛔️⛔️پرستاری دانشگاه زنجان یا رشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 141 پست
پرستاری اصلا بهتر نیست حداقل برای شخص من ، شما تو بیمارستان بودی فحاشی مریضا و همراهاشون رو بشنوی؟ ت ...

فرهنگیانم همه داد دارن

حقوقش واقعا زیاد نیست حاشیه زیاد داره 

ولی من مجبورممممم دیگه تحمل پشت بودن رو ندارم بخدا افسرده شدم روانم رفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از خدامه فرهنگیان قبول شم ولی اصلا امید ندارم  مثلا میانگین ۲۰ درصد بزنم نهایی هم ۱۸ اینا م ...

آره چرا دعوت نشی حتما میشی ولی مصاحبه خیلی مهم تر از تراز کنکوره برا همین میگم نا امید نباش اصلا 

من راستش انتخاب رشتم کلا اشتباه شد اونموقع مثل شما فکر میکردم حتما باید یه رشته ای بزنم و برم الان برگردم عقب با رتبه ای که داشتم میرفتم بهترین دانشگاه روانشناسی میخوندم ولی کلا دور رشته های بیمارستانی رو خط میکشیدم

آره چرا دعوت نشی حتما میشی ولی مصاحبه خیلی مهم تر از تراز کنکوره برا همین میگم نا امید نباش اصلا&nbs ...

عه یعنی در این حد؟ مگه با تجربی هم روانشناسی میشه؟

فرهنگیان اردیبهشت پیرا تیر :(

سال اولیه ک پشت میمونی؟

به عنوان کسی که سه ساله پشت موندم میگم که حتما میشه 

فقط روز کنکور میفهمیم که کنکور اون غولی که فکر می‌کردیم نیست و با خوندن معمولی هم‌میشه قبول شد 

شروع کن برنامه بریز فصلای راحت و درصدبیار رو بخون 

دوازدهم‌رو هم حتماااا بخون چون نهایی داریم خیلی مهمه

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

فرهنگیانم همه داد دارن حقوقش واقعا زیاد نیست حاشیه زیاد داره  ولی من مجبورممممم دیگه تحمل پشت ...

حقوق مدرسه آره زیاد نیست ولی میتونی معلم خصوصی بشی ولی فکر نکن فرهنگیان خیلی جوش بده و اینا

من سر همین چیزا نرفتم فرهنگیان گفتم کی حوصله داره به امر و نهی دانشگاه گوش بده چی بپوش کجا برو و... ولی همه اینا حرفه به خدا

من نمیگم فرهنگیان عالیه ولی از پرستاری حداقل بهتره

سال اولیه ک پشت میمونی؟ به عنوان کسی که سه ساله پشت موندم میگم که حتما میشه  فقط روز کنکور می ...

اره

پارسال تو جو مدرسه قرار گرفتم نشستم برا نهایی خوندم اصلا کنکور تیر ثبت نام کردم ولی ندادم

میشه یکم کمکم کنی؟

مثلا چه مباحثیو بخونم چیکار کنم منبع بزنم یا سوالات کنکور و آزمونا

عه یعنی در این حد؟ مگه با تجربی هم روانشناسی میشه؟

آره دیگه من تصمیم گرفتم یا تو ارشد تغییر رشته بدم یا دوباره کنکور بدم 

از تجربی آره میشه، میگم من میتونستم دانشگاه تهران روانشناسی بخونم جایی که انسانیا با رتبه ۲ رقمی میان ولی نزدم 

پرستاری نیا  یک عدد دانشجو پرستاری ام که مرخصی گرفتم مجدد کنکور بدم ۲۰ روزه شروع کردم به امید ...

پایه اتون ضعیفه؟ میشه بگید چیکار میکنید چه مباحثیو میخونید و با چه راهبردی؟ یعنی فیلم میبینید؟ چه منابعی میزنید؟ درسته میگن الان فقط آزمون و کنکور بزن؟