2777
2789
اگه قرارداده زیاد خوب نیس

ببخشید من الان فکرم درگیر شد 

همه دارو ندارمون رو دادیم دستشون 

ب ما وعده دادن این هفته جواب مثبت میاد

قرارداد بستن چک دادن برای ضمانت

الان چی میشه چیکار کنم میشه بگی 

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی زود تو همین هفته

عزیزم من باردارم؟؟ iui انجام دادم یعنی خدا برام معجزه کرد؟؟ منم الان تو دلی دارم؟🥺😍🙏🏻 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
تو همین هفته حسش اینه که تو خیلی خوب و گلی عاشقته

عزیزم من باردارم؟؟ iui انجام دادم یعنی خدا برام معجزه کرد؟؟ منم الان تو دلی دارم؟🥺😍🙏🏻 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
من حسم اینه اون قراداد به نفعتون نیس باز خودت میدونی

ایوایی پس چیکار کنیم تمام درامدمون دادیم دستشون:) خیلی میترسم

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿