2777
2789
چشممم گلم مرسی ازت واسم دعا کن واسه من شه خیلی میخوامش

♥️♥️ عزیز دلم من تازه چی گفتم تو باید رها باشی نگی میخامش خیلی چون میگی داری به کائنات این پیامو میدی من بهش وابسته دورم کنین اونو  باید بهش فکر نکنی تا به طرفت جذب بشه جذاب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

♥️♥️ عزیز دلم من تازه چی گفتم تو باید رها باشی نگی میخامش خیلی چون میگی داری به کائنات این پیامو مید ...

چشم قشنگم سعیمو میکنم ،پس یعنی حسو بهم داره چون طوری نشون میداو حس ندارا و بیخیاله و تمرکزش ب چیزی دیگس و رسمی بود

چشم قشنگم سعیمو میکنم ،پس یعنی حسو بهم داره چون طوری نشون میداو حس ندارا و بیخیاله و تمرکزش ب چیزی د ...

اره یه کم درونگراس عزیز دلم فقط رها باش تو همه زمینه های زندگیت کولاک میکنه آرامش تو

عزیزم چرا زندگیم رو به راه نمیشه ؟ از استرس دارم میمیرم، آخرش پزشک میشم؟ یک پسری دوست دارم که محاله ...

عزیزم پزشک ۴۰ درصد احتمال میدم ولی یه شغلی برات میبینم که خیلی آرامش داری.  زندگیت روبراه داره میشه