2777
2789
عنوان

مانتو عید خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 20 پست

۵ تو مانتو گرفتم از ۵۰۰ هزار تومان گرفتم تا یک میلیون و صد هزار تومان

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه ۲ تا مانتو نپوشیده دارم تو کمدم همونا رو افتتاح میکنم

😁😁عالیه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخاستم همین کارو کنم🤌بعد عید بخرم نمیدونم چی شد دیروز رفتم گرفتم😅

عزیزم عیب نداره مبارکت باشه به خوش بپوشی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تمام مدلای ۹۴ ریختن تو بازار همون سوزن دوزیا و مانتو‌دامن سنتی ها   کلا مد داره تکرار میشه&nbs ...

دقیقا همه سوزن دوزی آنچنان تفاوت هم ندارن حس میکنم همه قراره مانتوهای شبیه هم بپوشن یا کت ها هم خوش دوخت نیستن یه جورین شبیه کتای مردونه 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
۵ تو مانتو گرفتم از ۵۰۰ هزار تومان گرفتم تا یک میلیون و صد هزار تومان

مبارکت باشه عزیزم ❤️

عزیزم عیب نداره مبارکت باشه به خوش بپوشی

ممنونم عزیزم🤩❤️