2777
2789
عنوان

دهنم بو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 41 پست
از کجا بفهمم اینه

اگه پنهان باشه منظور پشت لوزه باشه خودت نمی‌بینی باید دکتر ببینه اگه آشکار باشه خودتم میبینی

سه سری مواد زرد رنگ هست که باید خارج بشن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
با قرص رفع نشه چی

منم از کلاس ۷ اینطوریم

تا قبل کلاس ۷ بو نمیداد یهو اینطوری شد

دکتر رفتم مشکل دندون ندارم

خیلی خیلی درد بدیه از سرطان هم بدتره ادم همش خجالت میکشه با یکی حرف بزنه مخصوصا جنس مذکر

ولی توکل به خدا بببینم با این دو تا قرص چی میشه

خدا نصیب دشمن ادم نکنه مجردم هستم بدبختی اینه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم از کلاس ۷ اینطوریم تا قبل کلاس ۷ بو نمیداد یهو اینطوری شد دکتر رفتم مشکل دندون ندارم خیلی خیل ...

منم از بچگی دچارشم همه ازم دوری میکنن هر کاری میکنم اوکی نمیشه😥

من هروقت سینوزیتم اوت میکنه اینجوری میشم اکثرا پشت گلوم خلت دارم

پلیپ بینی هم دارم باید عمل کنم نمیدوتم دقیقا از کدومشه

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
از کجا فهمیدی دهنت بو میده؟

بقیه میگن نزدیکان خواهر مادر....

منم دچارم🥲

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

تو اب یکم سرکه سیب بریز قرقره کن. چندروز تکرار کن ببین تاثیر داره

اگه سینوزیت داری بینی تو با اب نمک رقیق (نمک رو تو اب جوشیده ی سرد شده بریز) شستشو بدی خوب میشه ، نحوه انجامش تو گوگل هست

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
پیش چه دکتری باید رفت

متخصص گوش حلق بینی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉