2777
2789
عنوان

موی تو غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 35 پست
خب چه ربطی داره  ما موی سر دختر یا مامانمون و میبوسیم نه ک بخوریمش با بزاق قاطی بشه  موی ...

عزیزم. معذرت. می‌خوام. میگم‌ این. رو. ولی. خیلی. شوهرها. بودن. که. بازم. معدزت.  حاضرن همون. قسمت ها. مو. رو. با دهان. لمس. کنند. و لذت. هم ببرن 

عزیزم. معذرت. می‌خوام. میگم‌ این. رو. ولی. خیلی. شوهرها. بودن. که. بازم. معدزت.  حاضرن همون. قس ...

من به شوهر ها کاری ندارم😑

منظورم موهای خانماس که برای خانما چندشه 

هر نری درخواست دوستی بده در جا به نی نی یار گزارش میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بعضی وقتا ممکنه نبینیش و مشکل پیش بیاد اون مو کلی باکتری و چربی داره لای غذا قاطی بشه دیگه اون غ ...

نمی‌دونم. واقعا. ولی. هدف سوالم. اصلا. خوردن. مو‌نبود.  فقط. تفاوت. دیدن. اون. روی. بشقاب. که. ایجاد. تنفر. میشه. و. همین. طور. وقتی. سر جای. خودشه. باعث. لذت. و زیبایی. 

من به شوهر ها کاری ندارم😑 منظورم موهای خانماس که برای خانما چندشه 

من هم. منظورم. عکس. العملی. آقایون. بود. که. زود. از کورند میرن البته. عده. ای. نه. همه. و عصبی. میسن 

خوب. ممنونم. از نظراتتون نتیجه. گرفتم. تا زمانی. که. مو‌روی. سر. می‌باشد.  جهت. زیبایی. و تمجید میشه. ولی. خدای. نکرده. جدا. بسه. از روی. موها. مورد تنفر. و. باعث. سرو صدا. و. میکروبی. بودن. اون. میشه. ممنونم. از همه. خانم ها. تشکر. که. نظراتتون. گفتید.