2777
2789
عنوان

پولمو نمیده😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 22 پست
اسی درکت میکنم مانزدیک ۶۰میلیون بهمون بدهکارن جیبمون  خالی یکیشون چکوبرگشت زدیم یکی هم رفیق همس ...

نمیدونم چرا فک میکنن ما پول پارو میکنیم مادر عوضی زنگ زد گفت داره میمیره الانم خودشو کشیده کنار پدر سگ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخدا دهن آدمو سرویس میکنن این جماعت بقول مامانم همون بهتر که ندی بد بشی

اوه قرض دادی 😑😐من فکر کردم پول حقوقی چیزیه ببین اصلاااا به هیچ عنوان به کسی قرض نده هیچوقتتت چون موقع برگردوندن بجای تشکر زبونشونم بلنده مگراینکه خونوادت باشه و بدون هیچ چشم داشتی بهش پول بدی که مشکل بزرگش حل شه 

ریلکس باش دوست من کمی ارام باش پلیززززززز😁🥰
نمیدونم چرا فک میکنن ما پول پارو میکنیم مادر عوضی زنگ زد گفت داره میمیره الانم خودشو کشیده کنار پدر ...

هی خواهریعنی پس بدن شوهرمومیکشم هزارتومن به کسی قرض بده ماخودمون پول لازم میشیم به جان بچم هیشکی یک ریال کمک نکرد

پایان هدف آخرخرداد  
اوه قرض دادی 😑😐من فکر کردم پول حقوقی چیزیه ببین اصلاااا به هیچ عنوان به کسی قرض نده هیچوقتتت چون م ...

نه قرض دادم بی پدر و مادر هی امروز و فردا میکنه عوضی اشغال الانم که میگه آخر سال گفتم یعنی چی آخر سال گفت ۲۷یا۲۸اسفند 

هی خواهریعنی پس بدن شوهرمومیکشم هزارتومن به کسی قرض بده ماخودمون پول لازم میشیم به جان بچم هیشکی یک ...

ارع ما ازشون پول میخوام هزار جور آه و ناله میکنن آدم میگه یکی میخواد به اینا کمک کنه دیوثای گشنه

ارع ما ازشون پول میخوام هزار جور آه و ناله میکنن آدم میگه یکی میخواد به اینا کمک کنه دیوثای گشنه

وای فک کن میگی داری ۲،۳تومن قرض بدی کم مونده بگن سرطان گرفتم هیچی ندارم من پدرم تابستون ۵میلیون قرض خواستم ازحق وحساب وضعیتم خبرداشت گفت نه ندادرفتم طلاموفروختم حالاغریبه اینجوری میکنه 

پایان هدف آخرخرداد  
وای فک کن میگی داری ۲،۳تومن قرض بدی کم مونده بگن سرطان گرفتم هیچی ندارم من پدرم تابستون ۵میلیون قرض ...

وقتی خودی به آدم نده چه توقعی از غریبه داری آخه خواهرم منم به این گشنه دلم سوخت دادم حالا تازه ننه بدزاتش میگفت ۲۰تومن بده ما ده تومن داشتیم اونم گفت تصادف کرده بخاطر همون دادیم