2777
2789
عنوان

اسفند تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 45 پست
ببخشید ناراحتتون میکنم  من دیگه خیلی دلم میگیره اینجا میام  برای حال دلم دعا کنید 💔

فدات بشم عزیزم این چه حرفیه میدونم سخته ولی ازخدامیخوام حال دلت خوب بشه عزیزم 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بمیرم برات😭قلبت چقدردردکشیده آخه من نمیتونم بشنوم این حرفارو😭😭😭تومادری برای دل داغون منم دع ...

عزیز دلم💔😭میفهمم حالتو😭

وای خدا 

وقتی ی مادر میگه بچه م مریضه 

قلبم درد میگیره 

از ته دلم باهمین قلبی ک شکسته و تیکه تیکه ست فقط دعا میکنم شفا پیدا کنه 

و دردی نکشه 

من نقطه ی ضعفم درده بچه هاست😭

الهی بمیرم برات😭قلبت چقدردردکشیده آخه من نمیتونم بشنوم این حرفارو😭😭😭تومادری برای دل داغون منم دع ...

الهی خدابه حق این ماه عزیزمریضتون وشفابده براش 14تاحمدشفامیخونم عزیزم ایشالله خدادلتون وشادکنه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دورش بگردم 😭💔خدایا رحم کن 

خدا نکنه ببخش شدم باعث گریه ت بدتراخه حالتوخوب درک میکنم ازته دلم .خیلی سخته آبجی خداهیچکسواینجوری امتحان نکنه می‌دونی اماگل من سعی کن تومادربودی وداغونی میفهمم تااخرعمرهم باهات این غم هست سعی کن حرف بزنی تادلت آروم بشه اگردوست داشته باشی گوش میدم 

مرسی گلم دکتراخیلی دلموشکستن خدابهت عوضشوبده🤲🌹

امیدت فقط به خدا باشه 

من با چشم خودم دیدم دکترا گفتن نمیشه ولی طرف زنده مونده از اقوامون بود

فقط از خدا بخواه 

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

میدونی پسر من خیلی مظلوم بود  خیلی  مظلومانه رفت  دل مارو آتیش زد با اونطوری رفتنش ...

الهی💔

پدرش در چه حاله؟

امیدت فقط به خدا باشه  من با چشم خودم دیدم دکترا گفتن نمیشه ولی طرف زنده مونده از اقوامون بود ...

مرسی گلم می‌دونی سخته مثل بقیه نتونه زندگی کنه این برای دل مادر سخته که حتی گله هم نکنه دیگه بدتره.خدابه حاجت قلبت برسونه توروهم مرسی ازهمدردیت من این دنیا روبه امیدخدافقط میگذرونم

مرسی گلم می‌دونی سخته مثل بقیه نتونه زندگی کنه این برای دل مادر سخته که حتی گله هم نکنه دیگه بدتره.خ ...

فدات شم عزیزم

مطمعن باش این دوران هم میگذره و خوب میشه 

خدا نکنه ببخش شدم باعث گریه ت بدتراخه حالتوخوب درک میکنم ازته دلم .خیلی سخته آبجی خداهیچکسواینجوری ا ...

عزیزمی ،ممنونم از این محبتت امیدوارم تنتون سلامت باشه 🥹🙏💔❤️