ridanyzahraf مدیر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 عنوان من چ بدبختم | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 19 پست عید و 13ساعت درس خوندن 😕 تابستون 15ساعت درس خوندن 🙄 تازه امسال هنوز دهمم لعنت به زندگیم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1402/12/20 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 خودم میخوندم . عیدا فقط یک روز میرفتم خونه مامان بزرگم و عموم اینا . کل عید و تاب ... ااخرش چیشدی الان دانشجوی پزشکی هستی تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42909 ااخرش چیشدی الان دانشجوی پزشکی هستی نه .پول کتاب تست و کلاسای کنکور رو نداشتم قبول نشدم .البته اون زمون من دولتی بود فقط . خیلی کم پذیرش داشتن . پردیس وجود نداشت . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 نه .پول کتاب تست و کلاسای کنکور رو نداشتم قبول نشدم . البته اون زمون من دولتی بود فقط . خیلی کم پذی ... مگه ۱۹سالت نیست همینچند وقت پیش کنکور داشتی تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 نه .پول کتاب تست و کلاسای کنکور رو نداشتم قبول نشدم . البته اون زمون من دولتی بود فقط . خیلی کم پذی ... قیمت کتاب تست اونقدری زیاد نیست همه نیتونن بدن کلاس های کنکور ففط وقتتو میگیره تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42909 مگه ۱۹سالت نیست همینچند وقت پیش کنکور داشتی نه . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .