2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی با قدی که داری اگه ۴۵ بشی رسما میشی اسکلت

نکن این کارو با خودت

حتی برای سلامتیت هم به شدت ضرر داره و اینکه صورتت خیلی لاغر و بد میشه و خودت پشیمون میشی

الان بهترین وزن رو داری

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
منم صورتم مثل مدل صورت هاندست

یعنی قیافت شبیه اونه؟ معروفیت اونم داری؟ چون ادمای معروفن ک هرجور باشن ب نظر بفیه زیبا میان....برا ادمای معمولی این حد لاغری اصلاااااااا زیبا نی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اره مثل هانده

هانده هم تا یه حدی که لاغر بود خوشگل بود

الان دیگه زیادی لاغره و حتی از زییاییش هم خیلی کم شده

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
الان همه سوپر مدلا اسکینی هستن من نمیدونم چرا تو تیران انقدر نسبت به این مدل بدن جبهه میگیرن

اسکینی با سینه باسن پر و قد ۱۸۰ سوپر مدلان...بعدم اینجا ایران است

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
قرار نیست مثل همه باشی خودت باش فقط با صنعت مد دارن با زنان بازی میکن چه روحی چه جسمی انگار زنها موش ...

من نمیخوام شبیه کسی باشم 

خودم اینجوری دوست دارم و خوشحالترم

من قدم ۱۷۰ ی زمانی ۵۵ بودم هرکی منو میدید میگف واااااای چقد لاغری.‌.مث معتادا شدی ...رژیم چرا گرفتی و‌.....تا اینک الان ۶۵ شدم و هرجا میرم تعریف میشنوم

یکم سخته ولی شدنیه  من ۶۵ بودم الان ۵۱ ام

من الان ۶۳ ام ولی اصلا نمی تونم مداوم ادامه بدم هی چند روز رژیم میگیرم ول میکنم ،مجرد بودم ۴۸کیلو بودم خیلی خوب بود ،الان اعصابم نمیکشه چاقی هم اعتماد بنفسمو آورده پایین