2821
2789
عنوان

سانسور!

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 22 پست
راست میگه من می بینم محتوا تاپیک کاملا جنسیه اما تا صفحه ۱۶ رفته  بعد میترکه

اینا به خاطر بالا رفتن در موتور جستجو هستند....وگرنه اینقدر الگوریتم برای کنترل هست که بتونن انجام بدند....بعد استدلالشون اینه شما چرا نظر میذارید؟! خوب شما چرا کنترل کردنتون ضعیفه

تاپیک هرچه پر بازدید تر ، تعداد گزارش ها هم بیشتر! خیلی وقتا بخاطر گزارش بالا تعطیل میشن.

بعضی تایپک ها هم حقشونه تعطیل شن، طرف میاد یک چیز تعریف کنه ، هر یک ساعت یک خط ارسال میکنه، شش صفحه هم فقط همه نوشتن بگو بگو  

Meow 🐈⬛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا کسی حرفی بزنه سریع تعلیقش میکنن!

خوب این نامردیه....برای من مهم نیست تعلیق کننم...به هر حال از این جا من میرم...والا این حالا تعلیق خوبه، من تو یک سایت خبری مشهور حقیقتو نوشتم بعد پیامو سانسور کردن، یک جمله از خودشون به جاش گذاشتن! بعد فوش داخلش میدند منتشر بدون کم و کاست میکنن.....
این کارشون مصداق دیکتاتوریه...ایراد نداره این ها نیز بگذرنن....ممنون از شما

تاپیک هرچه پر بازدید تر ، تعداد گزارش ها هم بیشتر! خیلی وقتا بخاطر گزارش بالا تعطیل میشن. بعضی تایپ ...

بله حق با شماست. ولی خوب الگوریتم برای جلوگیری از این کارها هست... این سیاست وب سایت هاست به خاطر سئو، اینا سئوی سیاه هست. اون دسته که حقشون هست آره! اما خوب گزارش بره بالا یعنی باید حتما حذف بشه؟!
چی بگم ...این سایت هم برای خودشون....من قوانین رعایت کردم ولی انتظار احترام هم داشتم....به هر حال ممنون از شما

ببخشید، تایپ خوب میکردم...به هر حال ممنون :)

نه بابا عیب نداره یوقتایی اینجا تاپیک میزنن ول میکنن میرن ادمو عصبی میکنن فکر کردم شمام از اونایی 😊

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من با یه نفر دوستم  منو خیلی دوست داره، هر وقت کاری دارم برام انجام میده  ولی صحبت ازدوا ...

والا قضاوت اینجوری و راهنمایی سخته. ولی در دید مثبت شرایطشو نداره یا خجالت میکشه یا منتظر موقعیتش هست یا در در دیدگاه دیگه شاید اصلاً ازداوجی نیست. به نظرم، بهتر هست اگه شما قصدتون ازدواج هست که هست، یک جوری مطمئن بشید از اینکه قصدش از این رابطه ازدواج هست و بفهمونید بهش که ازدواج مد نظرتونه ولی با سیاست که از سمت شما درخواست ازدواج نباشه..ایشالا قصدش ازدواجه و خودش اکی میده..ولی بهتره بفهمید قصدش چیه، چون اگه ازدواج قصدش نیست، به نظرم خوب نیست. اینکه هر کاری براتون انجام میده والا زیاد مشخص نمیکنه قصدو از نظر من البته
اما به هر حال، این نظر من بود و بهتر هست از پدر و مادر خودتون یا کسی که بیشتر سرد و گرم دنیا را چشیده بپرسید.
موفق باشید.

2823
2791
2779
2792