ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یادش بخیر دوران ماهمه قرار میزاشتن از فرداش نیان فردا میشد میرفتی میدیدی همه اومدن
ما نه کلا امسال همکلاسی هایم خیلی پایه هستند هیچ کس نمیره منم فکر میکردم همه میرن بعد یک روز هیچ کس مدرسه نرفته و فقط من رفتم مدرسه بع خودم گفتم دیگه به حرفشون گوش میدم نمیرم و یک روز دیگه هم گفتند نمیریم منم نرفتم 😂
نه قراره بچه هاهم بیان چون مدیرمدرسه عوض شده خیلی سختگیر میگه تا27 اینقدرجدی وسختگیره که واقعاچه هاا ...
مدرسه دختر من از همین امروزم معلما با دست پس میزدن با پا پیش میکشیدن که دیگه این روزا کاری نداریم تو مدرسه فقط شعر عید رو مرور میکنیم.
عصر چهارشنبه هم مدیر افطاری دعوت کرده توحسینیه نزدیک مدرسه با زبون بی زبونی دیگه نیایین.
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤