2777
2789
آها ینی مرغ راحتتره؟  خب شاید جوجه بخرم ولی جوجه ها مریض میشن زود

جنس خوب بگیر از این پنبه ای ها نگیر 

بعد داخل آپارتمان عذاب میکش ک 

باید بره بیرون سبزه بخوره بگرده 

یا بخواد داخل جعبه یا قفس زندگی کنه مریض میش فلج میش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسییی  جنس خوب ینی چی ؟ ممنون میشم توضیح بدین

برو دیوار نگاه کن عکسش برام بفرس عکس مولد ینی پدر مادر رو بفرس تا حدودی بلدم نمیگم صدرصد اما بلدم 

جنس خوب ینی درجه یک 

ینی تخم مرغش خوب بوده 

تغذیه ی مادر و پدر خوب بوده 

اما مهم ترینش اینه ک جفت مرغو خروسا یه نژاد باید باشن 

هه هه گفتم که 🤣😂 شیطونه ؟

عاشقش شدیییییم ولی ن جریت می کنیم رو زمین عذا بخوریم میپره تو بشقاب می اگ رو زمین یا رو تخت بخوابیم میپره بغلمون می خوابه و استرس له شدنشو داریم همشم تو خونه میوفته دنبالمون میترسیم پامون بره له شه خیلی ورجکهههههه

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید

قیمت نهايت 100 تومن باشه احتمالا 

من پارسال خریدم 40 البته تهران نیستم

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

سر و صداش زیاده

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.
اوه شما چقد اطلاعات دارین 🤭🙃 

من عاشقشونم اما دیگ حوصلم نمیکش 

این خانوم مرغه من بزرگ شد تخم گذاشت نی نی آورد برام 

دو سال داشتمش مادر بود نباید کسی ب بچهاشون دست بزنه نوک میگیره اما اون من دسمو میاوردم میرف کنار ک بچشو بگیرم تو دستم 

تو دستم دون میخورد 

حیف نتونستم نگهدارم

آره کلن نگهداری حیون سخته 

اگه میخری حتما دو تا بخر 

یکی باشه سر و صدا میکنه 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

چلغوز نمیکنه 😞

حساس نیستم انقد اناتومی انسان و جانور خوندم این بنده خدا ک چیزی نیس فقط ذرت میخوره در کل کاریم کنه من دیدگاهم جوری نیس چندشم ببشه فوقش ی دسماله دیگه بعد غذا کارشو می کنه ک اونم میزارم تو حیاط عذا بخوره پیش مرغ عشقام کم پیش میاد

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید