2777
2789
عنوان

شامتون چیه؟ 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست
فعلا وقت شامم نیست موندم چی بپزم

هرچی دوست داری بزار

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
عزیزم این چه مرغی هست برام میگی چطور درستش کردی

سلام جانم 

من خودم اسمشو گذاشتم خوراک مرغ

سینه ی مرغو ریز میکنم بعد تفت میدم تا یکم از حالت خامی در بیاد توی همون روغن هویج خورد شده و پیاز نگینی  رو اضافه میکنم تا رنگشون تغییر کنه مرغا رو اضافه میکنم بعد تغییر رنگشون و ادویه:نمک.زردچوبه.ادویه مرغ.اویشن و پودر دارچین و فلفل سیاه میزنم 

بعدش یه قاشق رب 

رب که همراه مرغ و سبزیجات سرخ شد یه لیوان آب اضافه میکنم تا آبش جمع بشه آماده است 

امیدوارم خوب توضیح داده باشم🥲

❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دلم نمیخواد نمیدونم‌واقعا 

خب خانواده ببین چی پیشنهاد میدن

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
آبگوشت مرغ. هنوز نپخته دال عدسم بهش اضافه کردم

به به نوش جون

همیشه میزنم ولی الان عدسی نیس آبگوشته یذره عدسم زدم

ن ببخشید ب همون ابگوشت مرغ منظورمه

من هم ب عدسی میزنم هم ابگوشت مرغ

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم