2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت خونگی😄

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 43 پست
بعدچندسالم باردارشده بودم دیرعمل شدم کیسه اب نشتی داشت اکسیژن ب مغزش نرسیده بوده دو هفته قبلم سونو ...

بمیرم الهی 💔💔💔😞 عزیزمممم

ان شالله این یکی رو صحیح و سلامت بغل کنی خدا حفظش کنه برات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم الهی 💔💔💔😞 عزیزمممم ان شالله این یکی رو صحیح و سلامت بغل کنی خدا حفظش کنه برات

دشمنت بمیره عزیزم

حتما خواست خدا این بود وگرنه نگهداشتنش براش کاری نداشت

من تسلیمم فقط بعضی وقتا میگم من درد نداری کشیده بودم بسم بود دیگه یکم سنگینه این دردم

ولی میدونم خدا یه چیزی میدونه که من نمیدونم..

اوایل که بچه رفت شوهرم دبه ده لیتری اب میگرد عصر میامد از سرکار دبه خالی بود میگفت چکار کردی تو من پارچ و پر آب میکردم سر میکشیدم بس جیگر میسوخت

دشمنت بمیره عزیزم حتما خواست خدا این بود وگرنه نگهداشتنش براش کاری نداشت من تسلیمم فقط بعضی وقتا م ...

عزیز دلم 😭😭😭 قربون دل شکسه ات، درکت میکنم چقدر سخته، اخه نه ماه کامل سختی بارداری رو کشیدی، کاش حداقل ندیده بودیش، اشکال نداره خدا یه دونه دیگه بهت داده، خداروشکر مطئنم این یکی رو خیرشو میبینی، بشه چراغ دلت 😞😞😞

عزیز دلم 😭😭😭 قربون دل شکسه ات، درکت میکنم چقدر سخته، اخه نه ماه کامل سختی بارداری رو کشیدی، کاش ح ...

الهی آمین 

خدا الهی دامن هر آنکه رو نداره سبز کنه و چراغ خونه هر کی رو که تاریکه روشن کنه به حق علی اصغر امام حسین ع

عزیز دلم 😭😭😭 قربون دل شکسه ات، درکت میکنم چقدر سخته، اخه نه ماه کامل سختی بارداری رو کشیدی، کاش ح ...

سخت ترش نگاه کردن ب بچه اونایی است که با تو حامله بودن بچه رو پاشون  قد میکشه و شب تو بغلشون لالایی گوش میده بچه من تو قبرستون سنگ قبر بهش اجازه قد کشیدن نمیده اما من هر هفته بغلش میکنم و برای لالایی علی اصغر میخونم