mkkkkkkkkkkkk مدیر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 586 عنوان وکیل هست؟ | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 21 پست وکیل هست اینجا سوال در مورد یک قضیه دارم اگه هست ممنون میشم بگه تا سوالمو بهش بگم خیلی ممنون میشم❤️سوال خیلی ضروری و مهمی دارم 1402/12/19 | 14:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mkkkkkkkkkkkk مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 586 مبلغ کلاهبرداری چقدره؟ حتما وکیل بگیرید چون اثبات بی گناهی برادرت بسیار سخته تقریبا از ۷،۸ نفر هست کل مبلغ هم حدودا ۷۰،۸۰ میلیون تومان هستش.پیام های اون شخص کلاه.بردار اثری ندارن؟
mkkkkkkkkkkkk مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 586 خوب از حساب ایشون استفاده شده ب خدا توکل کن ممنون عزیزم🌹
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 8122 چرا خب خودش هیچکاری نکرده مثل اینکه روی اونا کلاهبرداری کردن رو سر خودش هم کلاه گذاشتن ایا مدرک دارید که برادرتون هیچ کاری نکرده؟ حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 8122 تقریبا از ۷،۸ نفر هست کل مبلغ هم حدودا ۷۰،۸۰ میلیون تومان هستش. پیام های اون شخص کلاه.بردار اثری ند ... اگه پیاماشو دارید که خیلی خوبه ولی وکیل بگیرید چون ممکنه برادرت بره زندان حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
mkkkkkkkkkkkk مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 586 ایا مدرک دارید که برادرتون هیچ کاری نکرده؟ پیام هاش تو تلگرام با کلاه.بردار و اینکه بهش هم گفته این پول های من که دارم برات واریز میکنم نه از مردم شما هم برام ارز دیجیتال بخر بخاطر اینکه خودم محدودیت خرید روزانه دارم
mkkkkkkkkkkkk مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 586 اگه پیاماشو دارید که خیلی خوبه ولی وکیل بگیرید چون ممکنه برادرت بره زندان اگه وکیل گرفتیم و بی گناهی اش هم اثبات شد دیگه آزاد میشه نمیخواد پول بده دیگه؟