2777
2789
عنوان

بیاین دوستم .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 19 پست
!!!! کسی که با من اینکارو کنه درجا باهاش قطع رابطه میکنم به قول یه خانمی،سین کردن و جواب ندادن خود ...

اره ازش ناراحت شدم خیلی زنگم میزنم مامانش جواب میده دیگه ازش خبری نمیشه 

هایا
اره ازش ناراحت شدم خیلی زنگم میزنم مامانش جواب میده دیگه ازش خبری نمیشه 

همون دیگه،مشخصه.اصلا قصدش اینه یه راست بهت نگه میخوام تموم کنم که ناراحت شی خواسته کمرنگ کنه به مرور رابطرو.

آدمای زیادی پیدا میشن برای دوستی که برات ارزش قائل باشن به یه نفر اکتفا نکن و ذهنتو درگیرش نکن اصلا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون دیگه،مشخصه.اصلا قصدش اینه یه راست بهت نگه میخوام تموم کنم که ناراحت شی خواسته کمرنگ کنه به مرور ...

اخه ۱۴ ساله دوستیم خیلی دوسش دارم نمی‌دونم چرا همچین می‌کنه

هایا
اخه ۱۴ ساله دوستیم خیلی دوسش دارم نمی‌دونم چرا همچین می‌کنه

میفهمم چی میگی عزیزم.

خودم با یکی که برام مثل خواهر بود و ۳ سال دوست بودو الان ۴ ماهه بلاکش کردم سر همین که برگشت رک گفت مزاحممی اونم چی فقط یک سااعت در روز حرف میزدیم میگفت تو لطمه میزنی به زندگیم وقت نمیتونم بزارم واسه زندگیم (یک ساعت در روزی که همیشه هم نمیومد گاهی وقتا در هفته سه بار)

ولی الان دیگه بخاطر همین غرور حتی سراغشم نمیگیرم و اصلام برام اهمیتی نداره چرا اینطور کرد با من چون غرورم مهم تر از وابستگیه هرچند که خیلییی دلتنگش میشم هروز ولی چنین رفتارهایی معمولا توجیهی نداره،تهش این میشه که شمام بهتون میاد همچین حرفی میزنه...

میفهمم چی میگی عزیزم. خودم با یکی که برام مثل خواهر بود و ۳ سال دوست بودو الان ۴ ماهه بلاکش کردم سر ...

درست میگی گلم دیگه بهش پیام نمی‌دم اصلا و اهمیت نمی‌دم 

هایا