2777
2789
عنوان

زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 26 پست
خیرر کی گفته مرگ درده؟؟فقط شما بگو کی گفته نرگ درده تا برم توجیهش کنم

بعدش که خوبه ی حس سبکی خیلی خوبی داره ولی موقعی ک عزرائیل روح رو از بدن میکشه بیرون درد داره میگن

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

هر کی برات تعریف کرد باور نکن چون اگه راست میگفت الان داخل قبر بود و نمیتونست صحبت کنه!

این حرفت بر اساس کدوم منطقه؟قبلا هواپیما نبود اگه میگفتی قراره هواپیما بسازن باور نمیکردی . اینم مثل اون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر کی برات تعریف کرد باور نکن چون اگه راست میگفت الان داخل قبر بود و نمیتونست صحبت کنه!

بیشتر درموردش تحقیق کن عزیزم قطعا نظرت عوض میشه تجربیات غیراز مسلمونا و ایرنیا رو هم مطالعه کن.

این که میگن اشتباهه اسمش تجربه نزدیک به مرگ مگرنه کسی برنگشته

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
تجربشو داشتی؟ میشه کامل و دقیق تعریف کنی؟ کیو دیدی؟ فرشته دیدی؟ عزائیل رو چطور؟ خدا چی؟ تونل نور چطو ...

مطمئن نیستم تقریبا میتونم بگم اره 

فرشته شاید بود ولی درقالب انسان

نمیدونم عرزاییل بود

نمیدونم اون شخص کی بود

ولی ازاین بابت مطمئن باش تمام این ها واقعیته و وجود داره  

تونل نور هم دیدم.ارامشی که اون جا وجودداره اینجا یک ذره هم احساسش نکردی  

اون دنیا وجود خدا رو قشنگ حس میکنی

حتی الان هم که دارم مینویسم بغض کردم

واقعا چه حس خوبیه نزدیک شدن به خدا

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
مطمئن نیستم تقریبا میتونم بگم اره  فرشته شاید بود ولی درقالب انسان نمیدونم عرزاییل بود نمیدو ...

چطوری رفتی؟ اون احظه ک داشتی میرفتی چه حسی داشتی؟ 

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

چطوری رفتی؟ اون احظه ک داشتی میرفتی چه حسی داشتی؟ 

حس آزادی

اینکه انگار از بند رهاشدم خوشحال بودم

سبک بودم بدون هیچ غم وغصه ای که توی زندگی الانم دارم

خود واقعیتی نمیدونم چطور بگم

مثل یه پر سبک 

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
حس آزادی اینکه انگار از بند رهاشدم خوشحال بودم سبک بودم بدون هیچ غم وغصه ای که توی زندگی الانم دار ...

کما بودی؟ 

بیشتر درموردش تحقیق کن عزیزم قطعا نظرت عوض میشه تجربیات غیراز مسلمونا و ایرنیا رو هم مطالعه کن.

کسی از اون دنیا برنگشته که من مطالعه کنم! بقیشم دروغه چون زنده هستن نمردن که اون دروغا رو مطالعه کردم هم ایرانی و هم خارجی و تحت تاثیر قرار نگرفتم به نظرم چرت اومد همشون میدونی چرا؟ چون هیچکدوم حداقل یه دنیایی رو توصیف نکردن که با اینجا فرق کنه همش تصوراتیه که همه دارن در صورتی که اگه اون دنیایی باشه حتما با اینجا فرق داره و چیزایی داخلشه که اینجا نیس ولی یه نفرم چیزی نگفته فقط رفتیم بیرون رها شدیم مسلمونا که رفتن آتیششون زدن غیر مسلمونا مسیح اومده بردشون همش چرت و پرت البته من نمیتونم بپذیرم ولی خیلیا راحت تحت تاثیر قرار میگیرن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...