2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن پولی ک از خانوادت برمیداری یواشکی هم برداری حلاله

نه اینجوری هم نیست دیگه اگه راضی بود خودش میداد و این همه استرس‌ اش نمی‌کشیدم که خیلی سال گذشته شاید ۲۰ سال گذشته من تازه فهمیدم راضی نبود دین گردنم بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه اینجوری هم نیست دیگه اگه راضی بود خودش میداد و این همه استرس‌ اش نمی‌کشیدم که خیلی سال گذشته شاید ...

پس آخوندی ک سر کلاس ما حرف میزد الکی میگف😔🤦🏼‍♀️😂

پس آخوندی ک سر کلاس ما حرف میزد الکی میگف😔🤦🏼‍♀️😂

چی بگم والا 

احتمالا اون خودش هم دستش کج بوده🤣🤣

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خدا من ببخشه  یه زمانی منم نوجوان بودم از دخلش کش رفتم خودش نمیداد  چند روز پیش یه پولی ...

منم یادمه وقتی مجرد بودم از تو جیبش پول برداشتم رفتم واسه خودم سیم کارت گرفتم گوشیم نداشتم اما نمیدونم چرا گرفتم همونجوری هم موند تا متاهل شدم فعالش کردم 😐😂

من میگم پسرا بیشتر سمت جادو جنبل میرن میگید نه  والا شوهرم میخواست دعا کنه برای پدرش دعوامون ش ...

واقعا پسرا هم ازین کارا ممکنه بکننن؟

ی پسری منو چندیییین سال دوس داشت

ولی اصلا ب چشمم نمیومد

ی چند وقتیه احساس میکنم منم ازش خوشم میاد

نکنه جادو جنبلم کرده  

واقعا پسرا هم ازین کارا ممکنه بکننن؟ ی پسری منو چندیییین سال دوس داشت ولی اصلا ب چشمم نمیومد ی چن ...

اره بابا 

نگاه این پسره هم گفت میخواد برای باباش دعا بگیره 

وایییی😂😂😂

میشه بگی چرا بهت پول نمیده ؟ 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....