2777
2789
عنوان

عمل بيني

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند وقته عمل کردی؟ من قراره چند ماه دیگه عمل کنم روزای اول خیلی درد داره؟ سخته؟

من ۲۴بهمن عمل کردم راحت‌ترین عمله من هیچ دردی نداشتم فقط هفت روز اول من تامپون داشتم باید با دهنم نفس می‌کشیدم ک موقع خاب اذیت میشدم همین نگران نباش خیلی راحته 

نه اصلا درد نداشتم بيشتر كلافه بودم هي بايد تاق باز بخوابي خسته ميشي 

اهااااا

ولی ادم خیلی اذیت میشه همش بخواد حواسش باشه چجوری بخوابه... دیگه اصلا خوابش نمیبره

مراقبتای بعدش اذیت کنندس فکر کنم نه؟

این کاربری از دسترس خارج شده

عزیزم روزای اول خیلی سخته؟ درد داره؟ خیلی مراقبت میخواد؟ منم قرار سه چهار ماه دیگه عمل کنم

برا منکه بینی داغانی داشتم خیلی خیلی بد بود اولش خونریزی درد ورم کبودی از دهن نفس کشیدن خشکی صورت لب دهن اسپلیت تو بيني از همه بدتره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
من ۲۴بهمن عمل کردم راحت‌ترین عمله من هیچ دردی نداشتم فقط هفت روز اول من تامپون داشتم باید با دهنم نف ...

وای چقدر خوب که ادم درد رو حس نکنه... من خیلی بد دردم😂 خیلی مراقبت میخواد؟ بیشتر از همه چه چیزی اذیتت کرد

این کاربری از دسترس خارج شده