2777
2789
عنوان

عشق بعد از ازدواج به وجود میاد؟🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب طرف مقابلت داره عزیزم  . من سنتی ازدواج کردم الان عاشق همیم عادت نه ها عشق حتی خیلی پر حرارت تر از عشقای قبل ازدواج . 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
بستگی ب طرف مقابلت داره عزیزم  . من سنتی ازدواج کردم الان عاشق همیم عادت نه ها عشق حتی خیلی پر ...

پایدار باشید عزیزم 

نمیدونم شاید منم چون محبت زیادی از شخص قبلیم دیدم همش فک میکنم دیگه مثه اون برام پیدا نمیشه

ولی من به شدت قبول دارم: آنچه برای توست از کنارت نخواهد گذشت ❤️‍🩹🤌
پایدار باشید عزیزم  نمیدونم شاید منم چون محبت زیادی از شخص قبلیم دیدم همش فک میکنم دیگه مثه او ...

شما هنوزم به شخص قبلی فکر و مقایسه می کنید پس به نظرم ریسک نکن اول اونو فراموش کن و با خودت کنار بیا، بعد هم ممکنه با کسی سنتی آشنا بشی و کسی تو زندگیت نباشه و به دل هم بشینین احتمالا عاشق میشین وگرنه حسی به هم پیدا نکردیم بعید می‌دونم عاشق بشین ریسکه به نظرم

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
پایدار باشید عزیزم  نمیدونم شاید منم چون محبت زیادی از شخص قبلیم دیدم همش فک میکنم دیگه مثه او ...

ممنون .. اگه برای همیشه جدا شدین دیگه از ذهنت دورش کن .. مطمئن باش با کسی که ازدواج میکنی بیشتر دوستت خواهد داشت تو با شخص قبلی زیر یه سقف نرفته بودی پس نمیدونی بعد از ازدواج چند سال که گذشت از ازدواجتون باز همون اندازه علاقه میموند یا نه این مهمه. که شمارو در هر حالت حتی خدایی نکرده مریضی یا  بی حوصلگی یا گریه یا هر شرایطی همون اندازه دوست داشته باشه و عشق داشته باشه بهت ببخشید طولانی شد. 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 

ازدواج من سنتی بود طوری که اصلا دوستش نداشتم،هیچوقت فکر نمی‌کردم یه روز بتونم دوستش داشته باشم،الان نمیخوام حتی یه لحظه هم ازش دور باشم بعد ۱۷سال ،عشق مثل ترشی میمونه ،عشقو دوست داشتن ،هرچی بمونه رسیده ترو خوردنی تر میشه  

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه