2777
عنوان

کی پول میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست
پس شماره تون رو بدین که توی وات یا تلگرم پیام بدم بهتون دقیق بگم چی میخوام  

باشه عزیزم فقط شاید نتونم چیز دقیق درست کنم برات مشکلی نیست که؟ همینطوری تست کنیم شاید خوشت اومد😂یه لحظه وایسا ، ایدی روبیکا بدم مشکلی نیست که؟

باشه عزیزم فقط شاید نتونم چیز دقیق درست کنم برات مشکلی نیست که؟ همینطوری تست کنیم شتید خوست اومد😂یه ...

ن عزیزم چون اینجا سخته هی پیام بدیم بهم آیدیتون رو بدین بعد سریع پاک کنین بقیه نبینن 

اونجا بهتون میگم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی من واقعا پول میخوام 🥲💔

عزیزم برنامه ابانکو نصب کن کد معرف منو بزن ۵۰ تومن برا من میاد بعد من نصفشو برا خودت میریزم خودتم ادامه بده دیگه که همش ۵۰ تومن جکع کنی

سلام

کاردرمنزل

بانک آینده یه برنامه داره به اسم آبانک

افرادی ك تو این برنامه به صورت غیر حضوری و کاملا رایگان حساب باز میکنن و کارت بانک آینده هم رایگان درب منزل دریافت میکنند

این کار برای تبلیغات بانک آینده هست تا مشتری جذب بانک بشه به جای پرداخت میلیاردها تومن به صدا و  سیما برای تبلیغات این پول رو به خود مردم میدهند

مراحل کار:

اول از کافه بازار یا سایتش برنامه آبانک بانک اینده رو دانلود کنید پس از احراز هویت و افتتاح حساب کد معرف رو وارد کنید

کد معرف:       hm3q2

بعد از وارد کردن کد معرف به شما هم کد معرف اختصاصی

میدهد ک هر فردی کد شمارو بزنه بلافاصله 50 تومان به شما به ازای هر نفر بدون سقف واریز میشود.

شما میتوانید کد خودتان را بین خانواده و آشنایان و اقوام فضای مجازی پخش کنید و با واردکردن هر نفر پول پاداش بگیرید این کار کاملا قانونی و رایگان و متعلق به بانک آینده است. تا روزی 2ملیون تومن میتونید در بیارید تا دیر نشده شروع کن✅✅

خدایا مواظب بچه هام باش