2777
2789
به نظر من بجز ی از ی سن تا یه سن( مثلا زسر ۱۸ سال) کسی ب بلوغ فکری برسه میتونه ازدواج کنه من پسر دی ...

خب درستش همینه

عقل و بلوغ فکری آدما فرق داره

ممکنه یکی تو ۲۵ سالگی ک*خل باشه یکی از صدتا ۳۰ ساله عاقلتر

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک موافقم

گلم اگه خواستگاری داری که حقوقش ماهی ۲۰ تومنه خوب فکراتو بکن

نی نی سایت دنیای رویای دخترا و زناییه که نداشته هاشونو جار میزنن و از پسرای مردم میخوانشون

خونه رو خیلی از ۳۰ ۴۰ ساله ها ندارن چه برسه پسر۲۵ ساله

جای بدی اومدی برای مشورت^^

منم تعجب کردم واقعا😐 یکی میگه یه تیکه زمین و خونه یکی میگه ماشین یکی میگه حقوق ۷۰ تومن ///: فکر ن ...

اینا دارن تو رویا سیر میکنن ولشون کنیم به حال خودشون بهتره😂

دلم برای پسرا میسوزه

البته به همینا بیشتر بها میدن

گلم اگه خواستگاری داری که حقوقش ماهی ۲۰ تومنه خوب فکراتو بکن نی نی سایت دنیای رویای دخترا و زناییه ...

عزیزم از طرز فکرت و کامنت هات خیلی خوشم اومد🌹برای خودم نپرسیدم خواهر. کلی بود سوال برام پیش اومده بود که الان نظر جامعه چیه. من الان یه خواستگار دارم که تاجر هست توی تاپیک های قبلیم گفتم. درست میگی گلم جای خوبی برای تصمیم های مهم نیست اینجا

پزشک

واقعه دوس دارم بدونم تو مغز یه سری از دخترا چی میگذره که از جوونای الان توقع خونه دارن یا خیلی پررو ...

گیرشون هم میاد همچین پسری

بعد دخترای منطقی که میگن با این قیمت‌ها نمیشه راحت خونه و ماشین خرید، باید سالها منتظر یه شخص مناسب باشن

انگار پسرا بیشتر جذب دخترای پرتوقع میشن! یا اینکه این دخترا بلدن چطوری رفتار کنن....

عزیزم از طرز فکرت و کامنت هات خیلی خوشم اومد🌹برای خودم نپرسیدم خواهر. کلی بود سوال برام پیش اومده ب ...

فدات شم💖

برای همون تاجرا و پولدارا هم باید آدم خوب فک کنه و همه چیو بسنجه

همه چی پول نیست،زندگی مشترک علاقه،آرامش،حمایت،محبت و... میخواد

پول و تحصیلات و ماشین و خونه هیچکدوم از اینا نمیتونه جای اون چیزایی که بالاتر گفتم رو بگیره.

امیدوارم که انتخاب درستی بکنی که پشیمون نشی^^

گیرشون هم میاد همچین پسری بعد دخترای منطقی که میگن با این قیمت‌ها نمیشه راحت خونه و ماشین خرید، بای ...

کی همچین حرفی زده؟ مگر توی سن 30 سالگی یا با داشتن خانواده خیلی پول دار و سطح بالا یا زیبایی زیاد

پزشک

گیرشون هم میاد همچین پسری بعد دخترای منطقی که میگن با این قیمت‌ها نمیشه راحت خونه و ماشین خرید، بای ...

دنیا جای ناعدالانه ایه😂ما خوبا و کم توقعا جایی تو این دنیا نداریم

باید گرگ باشیم مثل بقیه

گلم اگه خواستگاری داری که حقوقش ماهی ۲۰ تومنه خوب فکراتو بکن نی نی سایت دنیای رویای دخترا و زناییه ...

دقیقا

اونایی که دنبال تمام امکانات با درامد بالا هستن ، پدر مادرشون چقده حقوق  دارن؟ یا مستاجر نبودن و نیستن؟ خونشون کجاست و......خلاصه از اونور میخایم از اینورم باید عالی باشه همه چیز 

فدات شم💖 برای همون تاجرا و پولدارا هم باید آدم خوب فک کنه و همه چیو بسنجه همه چی پول نیست،زندگی م ...

خدانکنه گلم. کاملا درست میگید باید بیشتر برسی کنم❤️

پزشک

دقیقا اونایی که دنبال تمام امکانات با درامد بالا هستن ، پدر مادرشون چقده حقوق  دارن؟ یا مستاجر ...

باور کن دختری که تو پر قو بزرگ شده باشه و نداری نچشیده باشه خیلی کم توقع تر از ایناس

نمیگم  دخترای پولدار کم توقع ان،ولی خیلیاشون معیارشون این چیزا نیست

برعکس اونایی که بابای مستاجر دارن یا ماشین خونشون پرایده توقع پسر پولدار با خونه و ماشین و ...رو دارن😂