2777
2789
عنوان

من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 46 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از قبل مرگ بیشتر میترسم که چه بلایی میخواد سرمون بیاد تا بمیریم نکنه رو پای خودمون نباشیم یا اسیر بیمارستان و پرستار و دکتر باشیم تا بمیریم نگرانم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اتفاقا منم میخواستم بگم من از مرگ میترسم با این تفاوت که من اصلا گناه و ثواب رو قبول ندارم اول میترس ...

نابود که نمیشیم اگه می‌شدیم غمی نبود دیگه عذابی درکار نبود

اونور برعکس اینجاست

مو رو از ماست میکشن.

حواسشون به تعداد نفس کشیدنامونم هست چه برسه به کارها و رفتارمون

پس هیچ بی عدالتی درکار نیست

سخت هست اگه سخت نبود انقد توی دعا ها بهش اشاره نمیشد دعای ابوحمزه مناجات شعبانیه اینا رو بخون

هر روز زیارت عاشورا بخون صلوات بفرس ارتباط با خدا زیاد کن رد مظالم بده همه چی درست میشه

از قبل مرگ بیشتر میترسم که چه بلایی میخواد سرمون بیاد تا بمیریم نکنه رو پای خودمون نباشیم یا اسیر بی ...

ایکم ترس داره

ولی من حاضرم این دنیا عذاب بشم تا اون دنیای ابدی

نمیترسی که اونور قراره چی بشی؟

نه 

ولی خب مهم الانه که دارم از زندگیم لذت میبرم 

گناهامم اونقدر زیاد و بد نیست که دیگه خیلی نگران باشم

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
نابود که نمیشیم اگه می‌شدیم غمی نبود دیگه عذابی درکار نبود اونور برعکس اینجاست مو رو از ماست میکشن ...

از کجا انقد مطمئنی همینطور که اینجا نبود و ظالم همیشه سالم بود اونجا هم احتمال زیاد اینجوری باشه مشت نمونه خرواره راستش فکر نمیکنم اصلا کسی باشه که بدی و خوبی ما براش مهم باشه اگرم هست تازه با بدا مهربونتره کلا از بچگی برعکس بهمون گفتن البته این نظر منه اصلا تحمیل نمیکنم با توجه به تجربیات دور و اطرافم میگم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه  ولی خب مهم الانه که دارم از زندگیم لذت میبرم  گناهامم اونقدر زیاد و بد نیست که دیگه ...

خب منم اونقدر بد نیستم..

لذت میبرم از زندگیم

خدا رو شکر میکنم که بهم فرصت داده

ولی ببین نگران اینم که اونجا که حساب کتاب میکنن شرمنده لطف های خدا بشم

کاری به گناه و وجوان و اینا ندارم من واقعا از خود مرگ میترسم خیلی خیلی میترسم از زیر خاک موندن ازاین ...

یه روز میشه که دیگه نفس نمیکشم و روی تابوت اینور اونور میبرم...

واقعا هول داره