2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل و ازدواج کرده اگه میشه بیایننن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 37 پست
عصبی نیست ولی حس میکنم هوله 🙎🏼‍♀️گاهی اوقات میگم از هم دوریم شاید دیر به دیر همو میبینیم اما بعد م ...

اره من از حرفات حس کردم هوله . من نامزدم هر هفته میومد پیشم . بزور پرتش میکنم بیرون که بره خونشون . اونجا میرسه هی روز شماری میکنه که دوباره بیاد . خلاصه مرد اگه یه دختر تو زندگیش باشه تحمل نمیکنه دور باشه ازش. عزیزم پیگیر باش . تا مطمئن نشدی ازدواج نکن

این بده ..تو عقد ۶ ماه همو ندیدن؟!!!اخر هفته ها نمیتونی بری تا شب برگرد خونه ..با خواهری برادری..برو ...

آره پرو شده از بس بابام داره خرجمو میده برام همه کار می‌کنه اینم رو دار شده حتی گاهی اوقات میگه اینو از بابات بگیر یا طلا بگیر و من بشدت از اینجور مردا متنفرم .خونمون دوره نمیشه یه صبح تا شب رفت .🥺 دلم میخواد تمومش کنم ولی نمیزارههههه. خودمم از آبروم و دختر نبودنم میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بش بگو . بگو بامن بد رفتار میکنی من اذیت میشم دلخورم ازت . لطفا چن روز با من حرف نزن . بذار یاد بگیر ...

ایول فکر خوبیه همینو بهش میگم باید دیگه بفهمه واقعا نزدیک ۳۰سالشه

بخدا با همه چی کنار میتونم بیام و مدیریت کنم اما با خیانت نه چون حالم خیلی بد میشه .الآنم میگم بزنم ...

کاملا درکت میکمم ضمن اینکه من یبار از شوهرم خیانت دیدم و اینم بگم هر بار زنه رو میبینم دلم میخاد هر دوتاشونو بکشم ولی من ب روی شوهرم نیوردم  وقتی مطمئن شدم ی راه دیگه رو رفتم ،حقیقتش دعای سردی نسبت ب زنای دیگه رو گرفتم ،اونم سر بیست روز باهم ی دعوای شدید کردن و شوهرم خودش ولش کرد ،ولی خب من میدونستم اما ب روش نیوردم 

اره من از حرفات حس کردم هوله . من نامزدم هر هفته میومد پیشم . بزور پرتش میکنم بیرون که بره خونشون . ...

چشممم.

ماشینشو فروخته میگه اگه ماشین داشتم هر هفته پیشت بودم فلان کار میکردم اونکارو میکردم اما واقعا منم کم آوردم راست میگی عزیزم باید یه کم پایمو سفت تر کنم بهش میگم یه مدت ازم دور باش چون واقعا از هول بودن میترسم 

کاملا درکت میکمم ضمن اینکه من یبار از شوهرم خیانت دیدم و اینم بگم هر بار زنه رو میبینم دلم میخاد هر ...

واااای عزیز دلم .اتفاقا دوست منم گفت دعا بر دار ولی میترسم نمی‌دونم واقعیه یا نه 

یا اصلا باید پیش کی ور دارم که درست باشه 🥺🥺

آره پرو شده از بس بابام داره خرجمو میده برام همه کار می‌کنه اینم رو دار شده حتی گاهی اوقات میگه اینو ...

عه تو عقد چیز شدی...رو دادی به این پسره پس بابا ت کارش اشتباهه واقعا ..چرا راه دوره به پدرت بگو به خانواده پسره بگه یا رومی روم یا زنگی زنگ زودتر بساط ازدواجو علم کنین به قول معروف ..ولی اگه دوسش نداری و پسره خوبی نیست باز فکراتو بکن ....

خودش اجازه میده گوشیشوبگردی ؟

یه سری تلگرامشو چیاشو داد دستم ولی من بعدا ازش زدم بیرون .هر زمان میگفتم تلگرام بهم میداد ولی خب من دلم میخواد پشت سرم هم پاک باشه 🥺

واااای عزیز دلم .اتفاقا دوست منم گفت دعا بر دار ولی میترسم نمی‌دونم واقعیه یا نه  یا اصلا باید ...

اصلاااااا دس ب این کارا نزن . میدونی بدتر میشه ؟

دعا و جادو و نم چی . اصلااااا نرو سمت این چیزا زندگیت نابود میشه

عه تو عقد چیز شدی!!رو دادی به این پسره پس بابا تکارش اشتباهه واقعا ..چرا راه دوره به پدرت بگو به خان ...

بخدا یعنی کلافم کرده بود هی تو زنمی منم نیاز دارم .دیگه عروسی دختر خالم بود شبش خانواده پسره اجازمو گرفتن گفتن سه روز دخترو ببریم چون هنوز فامیلا کامل ندیدنش دیگه رفتیم اونجا از بس غر زد دیگه منم گفتم باشه .منم میگم به مامانم که بابا چرا نمیزاره .مامانم میگه درست نیست تو دوران عقد خونه پسره بمونی زشته .دیگه منم اذیتم .نامزدمم تا آزمون قبول نشه شرایط زودتر گرفتن عروسی و نداریم🥺🥺

اصلاااااا دس ب این کارا نزن . میدونی بدتر میشه ؟ دعا و جادو و نم چی . اصلااااا نرو سمت این چیزا زند ...

آره بخدا اعتقادی بهش ندارم ولی خب بقیه رو که میبینم چطوری با این کارا شوهرشونو گرفتن تو دستشون وسوسه میشم .ولی خب بازم پناه میبرم به خدا خودش کارمو درست کنه خواهری🥺

یه سری تلگرامشو چیاشو داد دستم ولی من بعدا ازش زدم بیرون .هر زمان میگفتم تلگرام بهم میداد ولی خب من ...

تلگرام چیه . همه گوشی باید دستت باشه حالا بحث شک و اینا نیس ولی مثلا باید رمزشو بدونی نترسه ازت . مطمئنا اگ چیزی داشت نمیذارتت دس بزنی ب گوشی . اگ گوشیو میاد بت میده خب ختما از قبل هول بازیاشو پاک کرده . ولی همیشه باید عادی باشه براش که گوشیشو بگیری . اینجا مطمئن میشی ک چیزی نداره

آره بخدا اعتقادی بهش ندارم ولی خب بقیه رو که میبینم چطوری با این کارا شوهرشونو گرفتن تو دستشون وسوسه ...

عزیزم من خیلیارو دیدم بخاطر این چیزا زندگیشونو نابود کردن . نتیجه برعکس میشه اتفاقا

تلگرام چیه . همه گوشی باید دستت باشه حالا بحث شک و اینا نیس ولی مثلا باید رمزشو بدونی نترسه ازت . مط ...

آها از اون لحاظ آره خواهری رمزشو می‌دونم مثلا شده برم تو گوشیش همینجوری عکسارو نگاه کنم یا اینستا برم .امااااا اینقدر میترسم به عنوان چک کردم برم تو گوشیش و یه چیزی ببینم و دیدم نسبت بهش عوض بشه فوبیای وحشتناکی به این قضیه دارم