2777
2789
عنوان

با پارتنرم کات کردم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورتو نمیفهمم خلاصه که حق بود خشم اومد

منظور خودممو نمی فهمی یا معنی امضا رو نمی فهمی 😐

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
منظورتو نمیفهمم خلاصه که حق بود خشم اومد

باش

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
منم بعد ۳ سال سر همین موضوع کات کردم😐😂 ی هفته پیش میگف من بدون تو نمیتونم زندگی کنم الان سر سک س گ ...

واقعا معلوم نیست چه عشقی هست که تا دختر بهشون میگه نه راحت یادشون میره عشق و علاقه شون.توجیهشونم اینه وقتی با توام که نمیشه از کسی دیگه رفع نیاز کنم!!خاک تو سرشون کنن که با این حرفا دختره بدبختو گول میزنن یا با احساساتش بازی میکنن .

واقعا معلوم نیست چه عشقی هست که تا دختر بهشون میگه نه راحت یادشون میره عشق و علاقه شون.توجیهشونم این ...

حالا فک کن من باهاش کل این ۳ سال رابطه داشتم!گفتم دیگ نمیخوام ب دلایلی تا رسمی بشیم!و جیم زد🙃😂 پرااامم ینی فقط بخاطر همیییین مونده بوده

حالا فک کن من باهاش کل این ۳ سال رابطه داشتم!گفتم دیگ نمیخوام ب دلایلی تا رسمی بشیم!و جیم زد🙃😂 پرا ...

دقیقا درک میکنم چی میگی،خیلی وقیح شدن پسرا ،اصلا هم به سن و سال نیست که بگیم چون کم سنن این رفتارارو دارن تو سن بالا هم دیدم انقدر وقیحانه رفتار کنن

واقعا معلوم نیست چه عشقی هست که تا دختر بهشون میگه نه راحت یادشون میره عشق و علاقه شون.توجیهشونم این ...

الان دیدم استوری گذاشته عکس خودشو بالاش نوشته ما که خندان میرویم 😐