2777
2789
عنوان

دعا برای مرگ کسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 121129 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه عمر دعا کردم از دست سه نفر راحت شم حتی شده با مرگ. بعد یکیشون داشت میرفت مسافرت مامانم گفت اله ...

یوشیتا جان عموی منم قسم دروغ خورده واسه بابام بابامو انداخته زندان تورو خدا بگو مامانت نفرینش کنه بخدا روز و شبمونو خراب کرده😢😢😢😢

اره تاحالا آرزوی مرگ برای کسی کردم از بس زندگی مادرم.و من و خواهر برادرم جهنم کرد و تاالان هم عذابمون میده هنوزم آرزوی مرگ دارم براش

البته یه نفر نیست 20نفر هستن

الهی ک هیچ وقت خیر نبینن

هنورم دارن تو زندگیمون آتیش بپا میکنن

2 سال قطع رابطه کردیم اما  دست بردار نیستن

تو موظفی از دخترت حمایت و مراقب کنی باید مادر با عرضه ای باشی و مانع این بشی که کسی به دخترت آسیب بز ...

ببین منم مامانم یه همچین عفریته ایه من مجردم الان خیلی اذیتم میکنه افسردگی گرفتم ولی تو تا میتونی از دخترت حمایت کن روحیشو قوی کن نزار مایوس بشه بزا بدونه تو پشتشی

اقا سلام لطفا راهنمایی کنین یک شخصی در فامیل وجود داره که ۱فحش میده۲گناه کبیره میکنه ۳خدارو قبول نداره۴قران رو قبول نداره و پیامبر ها و دین رو کلا قبول نداره دزدی میکنه و دروغ میگه 

منم اذیت میگنه بنظرتون دعا برای مرگش بکنم یا نه اخه دو دل هستم اگه میشه راهنمایی کنید سریع تر

سلام منم یه همچین مشکلی دارم ی نفر هس که هیچ جوره نمیتونم باهاش قطع ارتباط کنم خیلی هم پست هم از لحاظ روحی منو اذیت میکنه هم از جسمی.زنده موندنشم هیچ حکمتی نداره چن ساله واگذارش کردم به خدا ولی هیچی ندیدم حالا برا حل این مشکل دعایی هم هسس؟؟؟؟

اگه نمیتونی قطع ارتباط کنی فک کن یه سگه...هرطور ک با سگ رفتار میکنی همون طور با اون رفتار کن

یعنی چی ؟؟ یعنی شما با حیوانات رفتار بدی دارید؟😦😦😦😦😦مگه اون حیون بدبخت چ گناهی کرده ک میگی با سگ چ جور رفتار میکنی باهاش رفتار کن التماس# _تفکر

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
من یه عمر دعا کردم از دست سه نفر راحت شم حتی شده با مرگ. بعد یکیشون داشت میرفت مسافرت مامانم گفت اله ...

سلام

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚