2821
2789
عنوان

بدبخت میشم..🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 24 پست
ای بابا 🥺 ناراحت نباش این چند روز باقی مانده رو برو انشاالله بعد از تعطیلات خدا بزرگه یه کار دیگه پ ...

ناراحت نیستم از دوری دخترم دق کردم از اینهمه بی پولی🥲خدا هم کاریمون نداره ی روز خوش ندیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمدخدایی که تا الان روزیت رو رسونده بعدشم برات درست میکنه فقط باور داشته باش که رزاق فقط خداست

ما گنجشک روزی بودیم همونم داره ازمون میگیره خسته شدم از اینهمه نداری

چه فرقی داره معتبر یا مغازه، فروشندگیِ دیگه، تازه من دیدم برا یه مغازه اکسسوری تا ۷ تومنم حقوق ...

فرق داره اینجا اگه استخدام میکرد بیمه داشت پاداش مزایا و...تازه اینجا محیط بازیه کلی همکار و رفت آمد هس

مغازه من میترسم با یکی تنها باشم

فرق داره اینجا اگه استخدام میکرد بیمه داشت پاداش مزایا و...تازه اینجا محیط بازیه کلی همکار و رفت آمد ...

مزایا بخوره تو سرش که تعدیل نیرو میکنه بخاطر عیدی ندادن

مغازه‌ای برو صاحبش کلا زن باشه و فروشنده‌هاش زن باشن 

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم
مزایا بخوره تو سرش که تعدیل نیرو میکنه بخاطر عیدی ندادن مغازه‌ای برو صاحبش کلا زن باشه و فروشنده‌ها ...

آره باید بگردم🥲🥲ولی هر لحظم عذابه بخدا خسته شدم نمیدونم چرا همش بدبیاری میارم

آره باید بگردم🥲🥲ولی هر لحظم عذابه بخدا خسته شدم نمیدونم چرا همش بدبیاری میارم

قربونت برم غصه نخور هممون مشکل مالی داریم، تو دیوار هر روز چک کن دستیار دندانپزشک زیاد میخوان فروشنده، مشاور آرایشی 

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم
قربونت برم غصه نخور هممون مشکل مالی داریم، تو دیوار هر روز چک کن دستیار دندانپزشک زیاد میخوان فروشند ...

برا من دیگه خیلی زیاده دستیار دندان پزشک زیاده آخه همشون سو استفاده میکنن از خانومای متاهل زیاد شنیدم

2823
2791
2779
2792