2777
2789
عنوان

فسیل بی مزه😟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 40 پست
خب برای من خنده دار بود  اون حرکات اسی برام خیلی جالب و خنده دار بود  خوب بلده بازی کنه

سطح انتظاراتون از فیلم در این حده؟  بالاتر ببرید حیف پول بلیط سینما ک‌یکسریا رفتن دادن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخته؟؟؟ نه والا حقیقته اصلا خنده دار نبود فیلمای طنز رضا عطاران کجا و این کجا  .

سخته طنزت. رضا عطاران که عالیه . مثلا من خیلی به طنزا مهران مدیری نمیخندم جز معدودی .در کل فسیل خیلی خنده دار و فیلم نامه بامزه ای داشت

سخته طنزت. رضا عطاران که عالیه . مثلا من خیلی به طنزا مهران مدیری نمیخندم جز معدودی .در کل فسیل خیلی ...

مهران مدیری عالیه خصوصا فیلم برره . طنز باید نیشت رو تا بناگوشت باز کنه .  و معمولا کار طنز خیلی سخته  چون بقول مهران  مدیری خندوندن ایرانیا سخت تر از ساختن فیلم طنزه .  فسیل با احترام خیلی مزخرف بود. حالا ک تونسته شما رو بخندونه خیلی خوبه . ولی کجاش خنده داشت نمیدونم 

سطح انتظاراتون از فیلم در این حده؟  بالاتر ببرید حیف پول بلیط سینما ک‌یکسریا رفتن دادن

بله همین قدر سطح انتظارم باشه خیلی خوبه 

این فیلم بهتر از فیلمای طنز دیگه بود که توش حرفای زشت و زننده نداشت

بله همین قدر سطح انتظارم باشه خیلی خوبه  این فیلم بهتر از فیلمای طنز دیگه بود که توش حرفای زشت ...

به این فکر کن ک کلی پول مفت مملکت دارن رو همچین فیلمای ابکی سرمایه گذاری میکنن اونم سرمایه های کلانی   شما باید گریه ات بگیره که سطح توقعت در این حده  تازه باید منتم بزاریم سرمون ک چون حرف مبتذلی توش نبوده باید خوشحال باشیم  و فبلم ایده الی بوده ؟  دختر جان این کمترین کاریه ک میتونستن بکنن  همچین کار شاقی نکردن