2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا توی این افکار بزرگ شده نمیشه کاریشون کرد

آره بیشتر منظورم به خودم بود که چطور خلاص بشم.

خانواده تنها چیزیه که تا آخر عمر  بخوای و بخوای باید یدک بکشیشون.

آره بیشتر منظورم به خودم بود که چطور خلاص بشم. خانواده تنها چیزیه که تا آخر عمر  بخوای و بخوای ...

سعی کن زیاد رو این قضیه حساس نشی بهش فکر نکن فقط ب فکر رشد و پیشرفت خودت باش اینطوری خودشون میفهمن از پسراشون هیچی کم نداری بلکه با عرضه تر و بهترم هستی

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
سعی کن زیاد رو این قضیه حساس نشی بهش فکر نکن فقط ب فکر رشد و پیشرفت خودت باش اینطوری خودشون میفهمن ا ...

همین الانشم پدرشونو در اوردن هردو با اذیتاشون اما اهمیتی نمیدن ، دلم میخواد یکی بیاد بگه تو بیمارستان عوض شدی و خانواده واقعیت مردن ، یا لاقل ادمای خوبی باشن.

همه اومدن گفتن نه خانواده ماها اینطور نیست بیشتر دلم گرفت.

من سه تا داداش دارم یه ابجی.بابام برای داداشام خونه درست کرده ماشین خریده وسایل خونه خریده برا یکیشون تازگیا ماشین سنگین گرفته. هرسال که فصل خرما میشه انقد خرما بهشون میده میفروشن کلی سود میکنن.ولی ما دخترا هیچی که هیچی.حرفم میزنیم میگن شما حسودی میکنید، اگه یه مشکلی تو زندگی داداشامون بوجود بیا میگن ازبس شما حسودی کردین. واسه همین مجبوریم ببینیم و سکوت کنیم

من سه تا داداش دارم یه ابجی.بابام برای داداشام خونه درست کرده ماشین خریده وسایل خونه خریده برا یکیشو ...

واقعا ادم خیلی میسوزه چون پدر و مادر نزدیک ترین ادمای زندگی ان الهی بگردم 🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792