2777
2789
عنوان

دخترم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 23 پست

مشهدی ها چشم بادومی نیستن

اونایی که شما منظورته بربری ها هستن که فقط ساکن مشهدن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣🤣

خدا وکیلی😂😂😂

هزارومین کاربر.  من اگر کافر و بی دین و خرابم؛ به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم ؛ به توچه؟ تو اگر مستعد نوحه و آهی٬ چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم ؛ به تو چه؟ تو اگر غرق نمازی٬چه کسی گفت چرا؟ من اگر وقت اذان غرقه به خوابم ؛ به تو چه؟ تو اگر لایق الطاف خدایی٬ خوش باش من اگر مستحق خشم و عتابم ؛به تو چه؟ دُنیا گر چه سراب است به گفتار شما ..من به جِد طالب این کهنه سرابم ؛به تو چه؟ ..تو اگر بوی عرق میدهی از فرط خلوص! و من ار رایحه ی مثل گلابم؛ به تو چه؟ من اگر ریش٬ سه تیغ کرده ام از بهر ادب . و اگر مونس این ژیلت و آبم ؛ به تو چه؟ تو اگر جرعه خور باده کوثر هستی! من اگر دُردکش باده ی نابم ؛ به تو چه؟ تو اگر طالب حوری بهشتی٬ خب باش! من اگر طالب معشوق شبابم ؛ به تو چه؟ تو گر از ترس قیامت نکنی عیش عیان. من اگر فارغ از روز حسابم ؛ به تو چه؟

برای دختر تون به خاطر اینکه مخلوق خدا و  فرزند شماست 

ارزش قائل باشید و صرف نظر از چهره ش به خاطر وجودش اون رو دوست داشته باشید 

میگن بین مخلوقات خدا زشت و زیبا نکنید چرا که نقاش خدا و نقاشی مخلوق خداست 

شما که دیگه مادرش هستی عزیزم ، اینو نگین که بچم شبیه مردم افغانستان هست 

چرا که همه ی مردم جهان محترم هستن 

سفید سیاه سرخ و زرد پوست 

همه لایق  و واجد احترام هستند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )