2777
2789
نه ولی اگه میخوای بزنی نزن

چرا؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن دگزا چربیو میبره، به نظرت فردا برم دگزا بزنم؟ چون خیلی ورم دارم 

عزیزدلم من ۴ ساله دارم میرم میزنم هم بابام هم شوهرم بسیار حساسن

روزی ک ژل زدی تا ۲۴ ساعت کمپرس یخ بزار و دو روز ینی روز اول و دوم یه دونه دگزا بزن

انگار نه انگار فردا خوب خوب میشه

میگن دگزا چربیو میبره، به نظرت فردا برم دگزا بزنم؟ چون خیلی ورم دارم 

عزیزم دگزا نقل ونبات که نیس بی دلیل بزنی! کورتونه و هیچ دلیلی نداره بخای بدون علت‌کورتون وارد بدنت کنی نکنید تو رو خدا

عزیزدلم من ۴ ساله دارم میرم میزنم هم بابام هم شوهرم بسیار حساسن روزی ک ژل زدی تا ۲۴ ساعت کمپرس یخ ب ...

شما با چه مجوزی برای مردم دارو تجویز میکنید؟ درسته قانونا نمیتونه پیگیری کنه ولی هر عارضه یی بعلت همچین تزریقی گریبانگیر این خانوم یا افراد دیگه بشه اخلاقا شما مسئولید! انصاف و وجدانم خوب چیزیه گاها فکر کنید و در مورد چیزیکه تخصصی درموردش ندارین نظر ندید

شما با چه مجوزی برای مردم دارو تجویز میکنید؟ درسته قانونا نمیتونه پیگیری کنه ولی هر عارضه یی بعلت هم ...

دکتر گلبرگ جان منم دکتری ک برام ژل زد اینایی ک گفتم تجویز کرد عزیزم نه پدرم دکتر نه مادرم

چون بسیار خانواده و همسر سختگیری دارم ایشون اینو گفتن منم انجام دادم هر ۶ ماهی ک میرم ژلمیزنم همین کار میکنم ۴ ساااله و الحمدلله سالمم

این دوستمونم گف نمیخاد باباش بفهمه منم تجربمو گفتم

دکتر گلبرگ جان منم دکتری ک برام ژل زد اینایی ک گفتم تجویز کرد عزیزم نه پدرم دکتر نه مادرم چون بسیار ...

عزیزم میدونی کورتون تو چهارسال اثرشو نشون نمیده؟ دکترتون مطمئنا اگرر واقعا دکتر میبودن توصیه به تزریق دگزا برا کاهش ورم ژل نمیکردن! پس اگر همچین توصیه یی کردن تو پزشک بودنشون شک کنید! در‌ ثانی یسری به بیمارستان ها بخشای ارتوپدی بزنید تا ببینید همین دگزا زدن ها به توصیه عمه و خاله و ارایشگر و مربی باشگاه چی اورده به سر استخونای پسرا و دخترای جوون و چندنفر در ماه بخاطرش تعویض مفصل میشن!

اناهیل خریدم روزی چند تا میتونم بخورم؟ 

من صبح ظهر شب میخوردم

ولی اناهیل پلاس مخصوص ورمه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂