2777
2789
عنوان

مهریه🌼بیاین!❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
مهریه ۱۴ تا هم عقلانیه هم از نظر اسلام بهترین گزینه ست... پسری که میاد خواستگاریتون جمع کللللل ثروت ...

ممنونم که وقت گذاشتی و نظرت رو گفتی🌹🌹🌹❤️❤️❤️ پاینده باشی💜🤍☘️💋

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
نه چرا باید ببخشم تو خیلی چیزا هم کوتاه اومدم دیگه تا همینقدر کافیه  البته شوهرم همه جوره جبرا ...

انشاءالله سفید بخت باشی همیشه🌹🦋 از خدا بهترینارو برات آرزو میکنم🌼🌷⚘️آفرین دختر خوب😁💙👍🏻💋☘️🤍 خدا به محبت بینتون برکت بده🏵🌿🧡🌺

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله با مردِ ناآگاه نمیشه حرف از مهریه کم زد و درست میفرمایید

😁😁👍🏻💋فدات

مهریه ۱۴ تا هم عقلانیه هم از نظر اسلام بهترین گزینه ست... پسری که میاد خواستگاریتون جمع کللللل ثروت ...

زیبا بود

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

مهرم ۱۴ گرم طلاست خداروشکر زندگی خوبی داریم به هیچ وجه بنظرم خوشبختی نمیاره یا ضامن زندگی نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
امسال عقد کردم ۲۱ سالمه...واقعا یادم نمیاد ۱۰ تا سکه یا ۱۴ تا...میخوام بگم آنقدر بی اهمیته...طلاق هم ...

خوشبخت شی عزیزم،مبارکا باشه🌹🦋🌼💜

کمی مهمه

حالا ذهنت رو درگیر نکن😅🍻

❤️🌹💋

مهرم ۱۴ گرم طلاست خداروشکر زندگی خوبی داریم به هیچ وجه بنظرم خوشبختی نمیاره یا ضامن زندگی نیست

خوش باشی گلم💜🤍

نه تضمین خوشبختی نیست!✅️

اما مهمه

برای دخترخانومایی که هنوز ازدواج نکردن موضوع مهمی باید باشه،نه کم نه خیلی زیاد😁👍🏻

ارزش دختر ب مهریه نیس میشه ی جور معامله

ترجیح میدم ی چیزی ب نامش بشه تا اینکه مهریه بالا نوشته بشه

طرفای ما همون مهریه شرعیه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

۷سکه تمام؟🌼 خوشبخت بشی عزیزم فقط جوگیر نشی همینم ببخشی🥲 آخه من دیدم بعد از یه مدت دختر میره مهر ...

من ۳۱۴ تا سکه است و چون شوهرم درحد توانش برامون زحمت می‌کشه و خداروشکر اهل زندگیه چون می‌دونم توان پرداخت نداره و مشکل ندارد اگر مرد به فکر پرداخت مهریه زنش نباشه من خودم گفتم مهریه مو زبونی بهت بخشیدم که دینی گردنش نباشه و خدایی نکرده خطا رفت دستم به جایی بند باشه هرچند مهریه رو راحت می پیچونن

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
خوش باشی گلم💜🤍 نه تضمین خوشبختی نیست!✅️ اما مهمه برای دخترخانومایی که هنوز ازدواج نکردن موضوع م ...

ممنونم.به هر حال هرکس یه جور به زندگی نگاه میکنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من ۳۱۴ تا سکه است و چون شوهرم درحد توانش برامون زحمت می‌کشه و خداروشکر اهل زندگیه چون می‌دونم توان پ ...

چه قدر منطقی و عالی گفتی،آفرین به این طرز فکر صحیح و جذابت🌹❤️💋 موافقم گلم،چه قدرم خانومی به به،لذت بردم،مرسی از نظرت🧡🌺🦋🌼تن نون آور خونتون همیشه سلامت باشه،خوشبخت باشید❤️

ممنونم.به هر حال هرکس یه جور به زندگی نگاه میکنه

بله کاملا درسته💋🌹💜🤍 روز خیلی خوبی داشته باشی عزیزم🌹❤️💋