2777
2789
عنوان

چطوری نچرال آرایش می کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 30 پست
افسرده نیستین.؟

نه عشقم! تازه به افسرده ها انرژی میدم😊💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤷🏻‍♀️ من که عروسی هم میرم آرایش نمیکنم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ فقط صورتم رو تمیز میکنم و فوقش یه ضد آ ...

چند سالته؟ طرز فکرت عجیبه 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

یع بیبی کرم رنگ پوستت بزن

ابروهاتو شونه بزن فقط اگه خالیه خیلی خیلی کم سایه جاهای خالی بزن

یه رژ لب یا تینت لب 

یه ریمل به مژه هات

اگ اهل خط چشمم هستی فقط یع خط چشم نازک روی بن مژه بکش

یه رژ گونه کم رنگ و طبیعی

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
 چند سالته؟ طرز فکرت عجیبه

یه بنده خدا رفت تو روستا همه تنشون میخارید بهشون گفت شماها مریضید که تنتون میخاره برید پی درمان!

گفتن عه مگه تو تنت نمیخاره؟پس تو مریضی نه ماها🤣🤣🤣🤣🤣🤣

۳۰ سالمه و همیشه همین بودم، هر وقت هم دلم ارایش بخواد برای خودم تو خونه آرایش میکنم نه برای خوشگل شدن تو چشم دیگران، بیرون خونه آرایش بی آرایش.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

اول کرم ضدآفتاب میزنم

بعد جاهایی که جوش داره و زیرچشم و پیشانی رو پنکیک میزنم 

پلک بالام رو مداد مشکی میکشم ، پلک پایین کمرنگ تر میزنم 

بالای پلک رو با سایه ی کمرنگ میزنم

بعد مژه فر کن و ریمل 

بعدش خط لب و رژلب 

و درآخر خیلی کمرنگ رژگونه میزنم 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
یه بنده خدا رفت تو روستا همه تنشون میخارید بهشون گفت شماها مریضید که تنتون میخاره برید پی درمان! گف ...

😅😅قصد توهین نداشتم 

😍چقدر هم خوب، ولی متاسفانه الان دیگ خیلیا معتاد آرایش شدن، نمونش خود من که گاهی اوقات وقت آرایش نداشته باشم و آرایش نکنم 

انگار یه چیزی کم دارم و اعتماد به نفس ندارم 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️