2777
2789
عنوان

می‌خوام نماز شب بخونم هر کس مایل بود اسم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 29 پست

انشالله شما هم به حاجتت برسین عزیزم 

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

التماس دعا .لطفا ب نیت مادر منم بخونید.برای هرحاجتی ک تو دلش داره. اسمش آذر 

به امید قبولیت💓

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

التماس دعا عزیزم،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

انشالله شما و همه هر حاجتی دارین قبول بشه و به هر چی میخواین برسین .

منم دعا کنید  امضام .برای رسیدن به عشقم

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

چشم

خیر ببینی

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

التماس دعا 

پارمیس هستم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده