2777
2789
عنوان

بزرگترین دغدغتون چیه در حال حاضر

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست
گوشت بخرم

ای وای

ایشالا خدا درست کنه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت قارچی؟ با دارو که عفونت زودی خوب میشه  متاهلی؟

آره قارچی 

۹ماهه زایمان کردم انواع اقسام دارو ودکتر اصلا خوب نمیشه باز امروز رفتم‌یه دکتر جدید ببینم داروهای اون‌جواب میده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

اینکه مجردم همه ی دورو بریام ازدواج کردن خونه ی پدرم سختمه از طرفیم دوست و اشنا بهم میگن ترشیده 

خدا انشالله یه بخت خوب نصیبم کنه🥲

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
آره قارچی  ۹ماهه زایمان کردم انواع اقسام دارو ودکتر اصلا خوب نمیشه باز امروز رفتم‌یه دکتر جدید ...

منن ماه پیش عفونت قارچی داشتم ..رفتم دکتر هم به خودم هم شوهرم قرص داد 

کاملااا خوب شدم خدارو شکر 

خیلی سخته خیلی سخت من یه هفته فقط درگیر بودم

شستشو هم سه بار رفتم 

♡
منن ماه پیش عفونت قارچی داشتم ..رفتم دکتر هم به خودم هم شوهرم قرص داد  کاملااا خوب شدم خدارو ش ...

بشوهرت چه دارویی داد؟

بخدا من افسردگی گرفتم‌

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
مترونیدازول

به شوهر من نداد با اینک گفتم بده ولی میخام خودم بگیرم از دهروخونه بدم بخوره چندین سال پیش بشوهرم داده بودن خورد بهتر بود