خونه ای که نزدیک رودخونه باش وتوخیابون اصلی یا خونه ای که سه طرفش کوه باشه اما تو شهر تو بیابون نیست کوه ها هم بلند نیست که گرگ اینا داشته باش شبیه تپه هستش که چون واس منابع طبیعی هستش خراب نمیکنه
رودخونه امکان طغیان هست تابستون پشه وحیوانات زیاد میشه ماچندسال کنار رودخونه زندگی کردیم البته شمال اگه زمینا از نظر منابع طبیعی وسند مشکل ندارن کنار کوه قشنگ تره
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
فقط اگه اون خونه ک نزدیک کوه هست قصد خرید داری قبلش یه استعلام از منابع طبیعی بگیر بعد بخر چون پیش اومده ک منابع طبیعی ادعا کرده ک اون ملک یا خونه ماله منابع طبیعی هست و طرفو بلند کردن
والا کسی نیست راهنمایی کنه شوهرم میگه طرف کوه دردسر نداره آما رودخونه ممکن از شانس ما سیل بیاد آب بی ...
ب حرفش گوش بده
مبارکه🌸
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.