2777
2789
عنوان

نگاه کردن

385 بازدید | 19 پست

چند وقتیه تو یه شرکتی هستم چند ماهه  اونجا هستم  یه پسره اس  نگاه میکنه تو نگاهش نه تمنا ی خواستن نه هیزی  نه حتی کنجکاوی فقط نگاه  همین. چند وقته من گاهی عم باهاش سلام علیک دارم گاهی هم نه   نمیدونم هدفش چیه  منم فقط میبینم نگاه میکنه کاری ندارم  الان شغلش رو میگم به این دلیل که میخوام بگم پسر  خامی نیست . رییس حسابداری اون شرکت یعنی دوتا نیروی زیر دست هم داره پسر شاداب و با روابط عمومی بالایی هم هست نمیدونم عدفش چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی بخواد میگه 

فکرتو درگیر نکن 

تصگر کن تیک عصبی داره به یه نقطه خیره میشه و منظورش شما نیستی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خدا به خير کنه اینجور آدمها یهویی حمله می‌کنن

نه هیچ وقت به اون حد نمیرسه چون ما تو شرکت هستیم ادم ارومیه نمبدونم چرا همیشه نگاه میکنه  تو نگاهشم هیچی نیست  هبچی فقط برام صواله چرا همیشه نگاهش خست ولی اصلا رو دربایسی هم نداره 

هیچ وقت دنبال نشونه نگرد و چیزی معنا نکن مغز میسازه و باور میکنه 

خودت اذیت میشی

در کل بهت میگم بعضیا با ایما و اشاره نگاه معنا دار سعی میکنن کسی متوجه علاقشون کنن از این آدما هم پلاس نگیر بی توجه باش تا وقتی به زبون بیاره اینجور ادما یکی درمیون خوبن بعضیاشون موزی هستن دنبال راه فرارن که اگه یروزی یجایی گندش در اومد یا رفتن سراغ یکی دیگه بگه من که کاری نکردم ۱۰۰ تا شاهد بگیره یا خودت شاهد بگیره حرفی از من شنیدی پیشنهادی دادم 

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

چیزی بخواد میگه  فکرتو درگیر نکن  تصگر کن تیک عصبی داره به یه نقطه خیره میشه و منظورش شم ...

خودمم همبن  فکرها رو میکنم گاهی میگم شاید میخواد بامن ارتباط شده چشمی برقرار کنه ولی من اصلا تو این فاز نیستم 

خودمم همبن  فکرها رو میکنم گاهی میگم شاید میخواد بامن ارتباط شده چشمی برقرار کنه ولی من اصلا تو ...

اگر میخواد خودت زودتر حرف بزنی بدون از اون زرنگاس

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
هیچ وقت دنبال نشونه نگرد و چیزی معنا نکن مغز میسازه و باور میکنه  خودت اذیت میشی در کل بهت ...

خودمم همین تصور رو دارم که خیلی موذی باشه در عین باهوش بودن و خونگرم بودن همبن حس رو دارم طرف خیلی باهوشه  الخصوص اینکه میدونه همشهری هستیم 

خودمم همین تصور رو دارم که خیلی موذی باشه در عین باهوش بودن و خونگرم بودن همبن حس رو دارم طرف خیلی ب ...

ببین داداشم یه حرفی خیلی سال پبش زد میگفت ما پسرا بازی روانی بلدیم بهش گفتم یعنی چی؟

گفت بی تفاوت و بی حس یه نفر زیر نظر میگیرم ببینیم چقدر جنبه داره

آدم پر مشغله و تو باغی نباشه متوجه نمیشه اگرم بشه فکر میکنه ما داریم به تلاشش نگاه میکنیم

یسریا از چشماشون میشه خوند کنجکاو شدن ما هم ادامه میدیم اینا یا عصبی میشن تهش می فهمیم ادم خوبیه و زود وا نمیده و کلافش کردیم 

بعضیا عاشق میشن یا فکر میکنن ما عاشق هستیم شروع میکنن پا دادن نخ دادن

حالا حکایت این پسره ست داره نگاهت میکنه ببینه چطور آدمی هستی حتی اگه حسی بهت نداره مرض داره مثل دستگاه اسکنر مثل همون محاسبات حسابداریش همه رو یکی یکی چک کنه آنالیز کنه

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

ببین داداشم یه حرفی خیلی سال پبش زد میگفت ما پسرا بازی روانی بلدیم بهش گفتم یعنی چی؟ گفت بی تفاوت و ...

خیلی جالب بود نظرت انگار دقیقا خودم همینها رو میخواستم بشنوم منتهی از  زبون یکی دیگه  یعنی  منم همین فکر ها رو میکردم اما نمیدونستم چجور جم وجورش کنم  تو ذهنم چون  من نکاهی که یه پسر از روی این که لحظه ای کوتاه دلش رفته حتی در حد هوس کوتاه رو میفهمم چون اونجور نکاهی طرف یکم  فاصله روانی میگیره این نه با اعتماد به نفس نکاه مبکنه بدونهیچ رو دربایسی براش هم مهم نیست من نگاش کنم یانه 

خیلی جالب بود نظرت انگار دقیقا خودم همینها رو میخواستم بشنوم منتهی از  زبون یکی دیگه  یعنی ...

میفهمم چی میگی ❤😊

با اینجور آدما برخورد داشتم 🌾

میفهمم چی میگی ❤😊 با اینجور آدما برخورد داشتم 🌾

برام  جالب شد  شابد طرف مرض داره گاهی میگم شایدادم ساده ای به نظر میرسم میگه زود پا میده این زود پا دادن  ۹ ماه طول کشیده من هنوز حنی چشم تو چشم هم نشدم باهاش  گاهی میگم شاید با خیلی ها این بازی روانی داره من خبر ندارم حیف همکارم یکم گیجه نکاه نمیکنه پسره به اون هم اینجوری نگاه میکنه یانه بفهمم که اره باهمه اینجوری اغلب پسرها باهردختری همون رفتار ذو با دیگری هم دارن اصلا نمیدونم چرا من  رو اینجوری تعقیب میکنه  ناگفته نماند من کارمند مستقیم اونجا نیستم حدمات مالی انجام میدم