2777
2789
امید داشتم از مایع گوشم باشه دوباره گفتم برم دکتر گوش با حرکت سر بیشتر میشه این حالتام امروز چند تا ...

تکون میدی بیشتر میشه احتمال اینکه از مایع باشه هست پس

برو دکتر و تو گوگل علائمشو بخون

تو دغدغه مشکل نداری به بی ابی فکر میکنی؟😐🤦🏻‍♀️

ای خواهر دست خودم نیست بخدا همش میترسم دخترم در اینده اب واسه خوردن نداشته باشه ترس از بیمار شدن ترس از همه چیز همش میگم کاش مامانم منو دنیا نمیاورد😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکون میدی بیشتر میشه احتمال اینکه از مایع باشه هست پس برو دکتر و تو گوگل علائمشو بخون

اره تکون میدم دورانی میشه در حالت عادی فقط منگی دارم و سنگینی پلک دلم میخواد چشامو ببندم 

سلام عزیزم برای شما مشخص شد از چیه؟منم ۳ ساله اینطوری هستم

سلام عزیزم ن والله مشخص نشد حدودا ده روز پیش یهو افتادم بردنم درمونگاه فشارم پایین بود تا دوسه روز حالم بد بود امپول نوربیون زدم و سرم قرص اهن ایروویت از داروخونه گرفتم و سه شیره هرروز تو اب شربت درست میکنم و ارده گرفتم اونم با شیره صبحانه میخورم نمیدونم بخاطر ایناس یا نه خداروشکر بهترم ولی نمیدونم بهتر بودنم گذراس یا واقعا بهتر شدم آخه بدن من هیچیش معلوم نیس راستی ارامبخشم مصرف میکنم بخاطر اضطرابم میخوام همینارو ادامه بدم ببینم چی میشه 

آرامبخش چی میخوری؟دکتر به من آسنترا داد خوب نشدم اصلا بهم نساخت

فلوکسامین میخورم صبح یکی شب یکی ۵۰ شو میخورم الازین هم داد ولی من تپش قلب میگرفتم نتونستم بخورم