hamsarammmmmmm مدیر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 عنوان بچه ها بیاین لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 40 پست خون ریزی 1402/12/16 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 اره میفهمه یه باراینجوری نشده بودما سوزش داشتم ببخشیدموقع ادرارخون اومد داروخانه قرص گرفتم خوردم خوب شدم۴شنبه رفتم مطب گفتم اینجوری شده بودم گفت الان خوب شدی گفتم آره گفت اگه اون جوری شدی اون موقع بیا بگم چیه ینی نفهمید میگم شایداینم نفهمه
girl32 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3424 آخه اینجا که من هستم فقط یه متخصص هست عزیزم بقیه ماما هستن ینی بخاطر پول🥺 اره حالا رفتی بگو ماینم کن خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
girl32 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3424 یه باراینجوری نشده بودما سوزش داشتم ببخشیدموقع ادرارخون اومد داروخانه قرص گرفتم خوردم خوب شدم۴شنبه ر ... وای این دکتر اصلا چیزی نمیفهمه اگر میتونی بیرون از شهرتون یه دکتر دیگه برو خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 وای این دکتر اصلا چیزی نمیفهمه اگر میتونی بیرون از شهرتون یه دکتر دیگه برو ☹پس چرا تو قسمت نظرات نوشتن دکترخوبیه🥺الانم مطب زنگ میزنم جواب نمیدن
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 وای این دکتر اصلا چیزی نمیفهمه اگر میتونی بیرون از شهرتون یه دکتر دیگه برو اسمش مریم اجتهد
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 وای این دکتر اصلا چیزی نمیفهمه اگر میتونی بیرون از شهرتون یه دکتر دیگه برو حتی بهش گفتم که من ۲سال عروسی کردم فعلا بچه نمیخوام یه دارویی بدین که ضرر نداشته باشه ۱سال دیگه بچه میخوامهوف
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 وای این دکتر اصلا چیزی نمیفهمه اگر میتونی بیرون از شهرتون یه دکتر دیگه برو دیروز شروع کردم آش پزخونه ریختم تمیز کنم سرویس آشپزخونه اینا شستم اصلا الان حالم خوب نیس دیگه حسشم ندارم آشپزخونه هم نصفه موند😔زنگم میزنم کسی جواب نمیده
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 وای این دکتر اصلا چیزی نمیفهمه اگر میتونی بیرون از شهرتون یه دکتر دیگه برو عزیزم زنگ زدم خیلی دیر جواب دادن بهشون گفتم اما به دکتر نگفتنا خانمه گفت استفاده نکن دیگه گفتم مشکلی نداره گفت نه اصلا نگفت بیا ببینیم چراخون میاد🤦♀️
girl32 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3424 عزیزم زنگ زدم خیلی دیر جواب دادن بهشون گفتم اما به دکتر نگفتنا خانمه گفت استفاده نکن دیگه ... خوب میگفتی من نوبت میخوام برای شنبه بهم نوبت بده،نوبت بگیر رفتی اونجا اگر خونریزیت قطع بود بگو ماینم کن خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 خوب میگفتی من نوبت میخوام برای شنبه بهم نوبت بده،نوبت بگیر رفتی اونجا اگر خونریزیت قطع بود بگو ماینم ... عزیزم رفتم اما به خودش حتی زحمت ندادمعاینه کنه😑گفتم دلیلش چیه فقط گفت شاید بدگذاشتی