2777
2789
اره میفهمه

یه باراینجوری نشده بودما سوزش داشتم ببخشیدموقع ادرارخون اومد داروخانه قرص گرفتم خوردم خوب شدم۴شنبه رفتم مطب گفتم اینجوری شده بودم گفت الان خوب شدی گفتم آره گفت اگه اون جوری شدی اون موقع بیا بگم چیه 

ینی نفهمید میگم شایداینم نفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه باراینجوری نشده بودما سوزش داشتم ببخشیدموقع ادرارخون اومد داروخانه قرص گرفتم خوردم خوب شدم۴شنبه ر ...

وای این دکتر اصلا چیزی نمیفهمه اگر میتونی بیرون از شهرتون یه دکتر دیگه برو

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

حتی بهش  گفتم که من ۲سال عروسی کردم فعلا بچه نمیخوام یه دارویی بدین که ضرر نداشته باشه ۱سال دیگه بچه میخوام

هوف

دیروز شروع کردم آش پزخونه ریختم تمیز کنم سرویس آشپزخونه اینا شستم اصلا الان حالم خوب نیس دیگه حسشم ندارم آشپزخونه هم نصفه موند😔زنگم میزنم کسی جواب نمیده

عزیزم زنگ زدم خیلی دیر جواب دادن بهشون گفتم اما به دکتر نگفتنا خانمه گفت  استفاده نکن دیگه 

گفتم مشکلی نداره گفت نه اصلا نگفت بیا ببینیم چراخون میاد🤦‍♀️

عزیزم زنگ زدم خیلی دیر جواب دادن بهشون گفتم اما به دکتر نگفتنا خانمه گفت  استفاده نکن دیگه  ...

خوب میگفتی من نوبت میخوام برای شنبه بهم نوبت بده،نوبت بگیر رفتی اونجا اگر خونریزیت قطع بود بگو ماینم کن

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
خوب میگفتی من نوبت میخوام برای شنبه بهم نوبت بده،نوبت بگیر رفتی اونجا اگر خونریزیت قطع بود بگو ماینم ...

عزیزم رفتم اما به خودش حتی زحمت ندادمعاینه کنه😑گفتم دلیلش چیه فقط گفت شاید بدگذاشتی