2777
2789
عنوان

۱۲ روز بعد hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 22 پست
انشاالله این ماه باردار بشی برای شانس بارداری دختر باید بدونی روز تخمک گذاری کی هست وقبلش ۳روز یا چ ...

خب وقتی آمپول بزنی ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعدش آزاد میشه بعضیا گفتن شب قبل آمپول بعضیا گفتن ۱۲ ساعت بعدش موندم چی کنم حالا ... توکل بخدا ممنون عزیزم

خب وقتی آمپول بزنی ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعدش آزاد میشه بعضیا گفتن شب قبل آمپول بعضیا گفتن ۱۲ ساعت بعدش موند ...

نه بعد آمپول برای شانس پسر دار شدن هست قبل ازاینکه آمپول روبزنی شب قبلش اقدام کن وروز آمپول هم

انشاالله امیدت به خدا

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه بعد آمپول برای شانس پسر دار شدن هست قبل ازاینکه آمپول روبزنی شب قبلش اقدام کن وروز آمپول هم انشا ...

ممنون عزیزم پس شماهم نظرت اینه قبل آمپول و همون روز تزریق برای دختره ؟ از دکترا شنیدین؟

من سر پسرم شب آمپول و فردا شب و پس فرداش اقدام داشتم 

ممنون عزیزم پس شماهم نظرت اینه قبل آمپول و همون روز تزریق برای دختره ؟ از دکترا شنیدین؟ من سر پسرم ...

اره عزیزم شنیدم،، من الان چون میخواستم شانس پسر دار شدنم بره بالا ۵ساعت بعد آمپول وروز بعدش وبعدش هم یک روز درمیون اقدام کردیم

اما برای دختر دار شدن قبل زدن آمپول باید رابطه داشته باشه ۳روز قبلش یا۲روز قبلش اخه اسپرم دختر تا ۴یا۵روز زنده میمونه اما اسپرم پسر یک روز یا فوقش ۲روز چون ضعیفه

اینا برای شانس بارداری بیشتر هست وگرنه  بازم دست خداست عزیزم،

من دکترم بهم گفت قبل آمپول  رابطه داشته باش تا اسپرم تو رحمت باشه وقتی تخمک آزاد میشه ، بهش گفتم من میخوام شانس پسردار شدنم بره بالا، بعد گفت پس بعد آمپول 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم پس شماهم نظرت اینه قبل آمپول و همون روز تزریق برای دختره ؟ از دکترا شنیدین؟من سر پسرم شب ...

سلام عزیزم خوبی، اقدام کردی باردار نشدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی، اقدام کردی باردار نشدی؟

سلام عزیزم ممنون که بیادم بودین 

نه باردار نشدم و دو تا کیست بزرگ برام درست شد با داروها دیگه رفتم سراغ طب اسلامی دارم پاکسازی انجام میدم انشاالله که نتیجه بده

سلام عزیزم ممنون که بیادم بودین نه باردار نشدم و دو تا کیست بزرگ برام درست شد با داروها دیگه رفتم سر ...

سلام گلم قربونت، ای بابا چرا اینجور شد، اشکال نداره عزیزم انشاالله که نتیجه بگیری 🤲عزیزم نتیجه گرفتی خبری بده خوشحال میشم🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40