2821
2789
عنوان

یه چیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناغان  استان چهارمحال

ای واییی منم چهارمحالیم یه همچین چیزی شنیدم 

ولی شنیدمیه خانواده بودن سه تا بچه داشته سه تا رو کشتن مرده هم دستاش بسته بوده توی حیاط دار زده شده حالا نمیدونم همین یا نه

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
گفته بودن تمام دندان های مادره کنده شده بود زنش هم سرش رو پیچ داده بود و با سیم بچه هاش رو خفه کرد

وایی چقددد بد😢

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
یه پسر ۱۸ ساله داشت دخترش ۱۲ سالش بود و مادرش و زنش

اقاهه وضع مالیش چطور بوده؟؟

شاید کسی باهاشون دشمنی داشته

خوب بود توی دادگاه کار می‌کرد نمیدونم شاید آخه این همه آدم چطور نتونستن از خودشون دفاع کنن

خب اگ توی دادگاه کار میکرده شاید دشمنی چیزی داشتن

شاید یه نفر نبوده چند نفر بودن😢

خب اگ توی دادگاه کار میکرده شاید دشمنی چیزی داشتن شاید یه نفر نبوده چند نفر بودن😢

نمیدونم 

از وقتی شنیدم دارم دیونه میشم 

آخه مگه میشه کسی با خانواده ش همچین کاری کنه

نمیدونم  از وقتی شنیدم دارم دیونه میشم  آخه مگه میشه کسی با خانواده ش همچین کاری کنه

دقیقا خیلی سختهههه 

ولی این که دستاش بسته بوده عجیبهه

من اولش گفتم شاید از بس فشار اقتصادی روش بوده دیگ نمیتونسته تحمل کنی ولی شما میگی وضع مالیش خوب بوده 

دقیقا خیلی سختهههه  ولی این که دستاش بسته بوده عجیبهه من اولش گفتم شاید از بس فشار اقتصادی رو ...

اره 

آخه بخاطر فشار اقتصادی هم ک باشه زنش هیچ ولی چطور دلش میاد بچه هاش رو بکشه یا مادرش