2777
2789
عنوان

شوهرم خرید خونه رو نمیکنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 99 پست

انجام خرید های خونه وظیفه مرد هست 

لازم نیست سیاست و ترفند بکار برد

مردی هم که اینکارو نکنه فقط بدرد طلاق گرفتن میخوره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

همینجورفکرمیکنن پادشاهن_البته خانماشون روملکه نمیدونن میخوام سربه تنش نباشه که بخواد با چاخان والتما ...

اوه اوه عصبی خانم

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه خرید خونه همین که بنویسی.

نون .برنج .بادمجان.

بوووس.

کفایت میکنه😂😂

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
انجام خرید های خونه وظیفه مرد هست  لازم نیست سیاست و ترفند بکار برد مردی هم که اینکارو نکنه ف ...

چرا عادت. ندارید حس حال خوب ب همسرتون منتقل کنید 

میدونم وظیفه اقاس من فقد ی ایده برای انرژی مثبت دادم همین 

نمیخاد یاد بگیری مردا به اندازه کافی پررو هستن این چیزارو بهشون بگی که دیگه هیچی فکر میکنن واقعا سلط ...

تازه مبگن این زن عقلش کمه دوراز جون

دیگه تو هیچی هم ادم حسابش نمیکنن نظرشو بخوان

چرا عادت. ندارید حس حال خوب ب همسرتون منتقل کنید  میدونم وظیفه اقاس من فقد ی ایده برای انرژی م ...

الان این مسخره بازیا میشه حس خوب؟! 

حس خوب با خودتحقیری فرق داره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان این مسخره بازیا میشه حس خوب؟!  حس خوب با خودتحقیری فرق داره

😐 مسخره بازی ؟ تجربه های بقیه رو تو تایپکام ببینید شاید نظرتون عوض شد 

برای شما و زندگی شما مسخره بازیه شاید ک بحثش جداس🤍

2790
2778
2791
2779
2792