2777
2789
عنوان

خانمای بارداریه لحظه لطفااا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 73 پست
خب تست بارداری بده

بله دادم سونوهم دادم ساکش تشکیل شده ولی هیچ علامتی ندارم اخه 😪😪

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
درد پریودی ندا ی؟ از ۶ هفته بعد معمولا شروع میشه البته از جز خوش شانس ها باشی تا آخر علامتی ندا ...

نه اصلاااااوابداااا😔😔😔😔

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چه علامتی داشته باشی؟ تا میتونی استراحت کن و استرس هم نداشته باش

اخه سرقبلی ازروزی که فهمیدم بالامی آوردم شدید ولی این اصللااا فقط خابم کم شده همین که اونم ازفکروخیاله 

نگران نباش منم علائم خاصی ندارم 

توروخدااا راس میگی🥺🥺🥺

عزیزم از الان استرس چی رو گرفتی؟، من دو قلو باردار بودم تا آخر بارداری نه حالت تهوع داشتم نه یک بار ...

من انقداسترسی هستم که سربارداری قبلی دیابت بارداری گرفتم  دست خودم نیس به خدااا 

توروخدااا راس میگی🥺🥺🥺

اره عزیزم قرار نیست همه علائم داشته باشن منم بعضی وقتا شک میکنم که باردارم🥴نگران نباش ایشالا دو هفته دیگه میری صدای قلبشو میشنوی خیالت راحت میشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اخه سرقبلی ازروزی که فهمیدم بالامی آوردم شدید ولی این اصللااا فقط خابم کم شده همین که اونم ازفکروخیا ...

خیلی ها هستن دوتا بارداری کاملا متفاوت داشتن

این استرس از همچی بدتره بیخیال باش

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

اره عزیزم قرار نیست همه علائم داشته باشن منم بعضی وقتا شک میکنم که باردارم🥴نگران نباش ایشالا دو هفت ...

دعاکن واسم ...ناخاسته بوده درسته ولی دلم نمیخادچیزی بشه ..یه بچه دارم واسه بچه دوم وقت ای یو ای گرفته بودم واسه بهمن ماه ولی ضخامتم کم بودکنسل شد همون ماه ناخاسته باردارشدم تمام هزینه ای یو ای هم پرداخت کرده بودم ...ولی حالا که شدم دوسش دارم🥺🥺🥺

من انقداسترسی هستم که سربارداری قبلی دیابت بارداری گرفتم  دست خودم نیس به خدااا

دیابت بارداری ربطی به استرس نداره من خودمم گرفتم با اینکه هیچ کس توی خانواده ام دیابت نداره به خاطر پروسه پیچیده بارداری هر کسی یک طوره. یکی مرتب بالا میاره یکی نه یکی دیابت میگیره یکی نه. یکی آنزیم های کبدی میره بالا و خارش میگیره یکی نه یکی خیلی وزن اضافه میکنه یکی نه پس خودتو با هیچ کس مقایسه نکن و از بارداری بدون علامت لذت ببر صبح تا شب اول بزنی خوبه. 🤢🤣🤣

عزیز من خیلی دوست داری چپ و راست بالا بیاری؟  دم ب دقیقه از گرسنگی ضعف کنی و همچی رو بخوری  ؟ یا از غذای مورد علاقت متنفر بشی با دیدنش چندشت بشه؟ دوست داری یبوست امونتو ببره و از درد مقعد همش تو تشت آب گرم بشینی و از درد گریه کنی؟ یا کمر درد و لگن درد دلت میخواد؟  بده خدا بهت شانس داده ک اینا رو  تجربه نکنی و بی دردسر بارداری رو سپری کنی؟ برو نماز شکر بخون. بارداریتم مبارک عزیزم  

من تازه تو هفته۹ حالت تهوع داشتم تو۱۲هم کلا ازبین رفت بعداز هفته۲۵ یکم سوزش معده داشتم الانم بجز درد های شکم و بزرگ بودن شکمم هیچ علامت دیگه ای ندارم

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗