2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 37 پست
وای خدایا،حالا از کجا بدونم

عزیز دلم الان چیزی هست که شده نگران نباشید 🌹

الهی که چیزی نیست... 

محض احتیاط از از چندتا پزشک مرتبط هم بپرسید 

و بعد هم توکل کنید به خدا... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خدانکنه،من فقط نگران این سرنگ 

الهی که چیزی نیست عزیز دلم 🌹

بعد من اطلاع ندارم دقیقا چطور تزریق انجام ميدند شاید اصلا خونی وارد سرنگ نشه اگر نشه اصلا نگرانی نداره 

اگر داخل سرنگ ها خون رفته باشه و اون خون وارد بدن کسی دیگه بشه ریسک داره  چون از خون آلوده به ...

لطفا اطلاعات غلط ندین در مورد چیزی که اطلاع ندارین. سرنگ فقط مایع درونش رو منتقل می کنه و مایع بیرون رو برای این کار به داخل نمی کشن. دوست عزیز من کادر درمانم جای هیچ نگرانی نیست. 

لطفا اطلاعات غلط ندین در مورد چیزی که اطلاع ندارین. سرنگ فقط مایع درونش رو منتقل می کنه و مایع بیرون ...

درسته سپاس از راهنمایی و انتقاد تون 🌹 

بله چشم سعی می کنم در مورد بحثی که نمی دونم وارد نشم 🙏🏻

اما یک سوال، علتش چی هست یک بار تزریق وریدی انجام می دادم  اون سرنگ شد پر خون؟ انگار خونم با فشار وارد سرنگ می شد بعدش هم دچار حالت سنگکوپ شدم 

اما دلیل سنگکوپم نمی دونم خود دارو بود یا این اتفاق 

نمی خوام بترسونمت ها 

ولی پزشک عمومی به من گفت سوزن به تنهایی کافی نیست دستگاه های تتو کلا آلوده ان 

به نظرم سرنگ هم باید عوض بشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! جنگ بود و عشق، عشق بود و جنگ ، تضادی به نام تفنگ بود و عشق🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🚫 در خواست دوستی ندید قبول نمی کنم🚫

اصلا نگران نباش از تزریقات لذت ببر  این کار رو همه انجام میدن  و مهم سوزن سرنگه که تعویض ...

والا دوشبه ک نخوابیدم از استرس،ینی اشکال نداره سرنگ عوض نشه فقط سرسوزن عوض بشه؟همه همینجورن؟

🤕🤕🤕🤕

چرا نوشتم لیزرررر😐

ویرایش کردم منظورم تتو بود

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! جنگ بود و عشق، عشق بود و جنگ ، تضادی به نام تفنگ بود و عشق🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🚫 در خواست دوستی ندید قبول نمی کنم🚫

والا دوشبه ک نخوابیدم از استرس،ینی اشکال نداره سرنگ عوض نشه فقط سرسوزن عوض بشه؟همه همینجورن؟

اصلا و ابدا مشکلی پیش نمیاد 

خیالت راحت

با آرامش به زندگیت ادامه بده 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

در طول تزریق ژل، دلیل نداره سرنگ عوض بشه.... ولی نیدل ممکنه برحسب نیاز تعویض بشه..

البته، سرنگ باید یکبار مصرف باشه و فقط برای یک بیمار استفاده بشه

و اگر از ژل استاندارد استفاده بشه، اصلا" یک سرنگ و فقط به یک نفر میرسه..

اما در ژلهای غیر استاندارد 10 سی‌سی، ممکنه ژل را از یک سرنگ 10 سی‌سی به داخل یک سرنگ 1 سی‌سی وارد کنند.. که باز هم سرنگ 1 سی‌سی فقط برای یک نفر است و بعد دور انداخته میشه..

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز