2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 28 پست
یا خار پاشنه داری یا  پات شکسته

😑😑پام شکسته؟ینی خودم متوجه نمیشم پا بشکنه ک اصلا از درد خیلی شدیدش نمیتونی کاری کنی

موقع راه رفتن پاشنم تیرمیکشه کفش

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
چی ؟؟دردو؟ خیلی اذیتم 😣نمیدونم چیکارکنم یهو اینجورشدم

بله درددارم ونمیدونم چمه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

والا خب الانم که اومدیم جوابتو نمی‌تونیم بدیم چون اطلاعات کافی نداریم اگه راه زیاد رفتی یا کفش بد پ ...

برای اینکه بفهمم خارپاشنه دارم نیازعکس بگیرم یا نه 

چندروزه اینجورشدم دردمیکنه 

🥲شرایط دکتر ندارم برم چون یکی از پاهام ضرب دیده توگچه

بله درددارم ونمیدونم چمه

😞😞منم پاشنمه کفشو میزارم زمین تیرمیکشه هرچی لمس میکنم چیزی نیست 🥲پامم توگچه نمیتونم تا چندماه دکتربرم

😑😑پام شکسته؟ینی خودم متوجه نمیشم پا بشکنه ک اصلا از درد خیلی شدیدش نمیتونی کاری کنی موقع راه رفتن ...

من اینجوری شدم. مثلا پنج ساعت راه میرفتم یهو درد شدید میگرفت نمیتونستم راه برم. چند  روز رو اون پا راه رفتم تا اینکه یه روز دیدم نمیتونم پامو بزارم زمین از درد رفتم دکتر گفت پات شکسته خود به خود. علتشم کمبود شدید کلسیم بود 

برای اینکه بفهمم خارپاشنه دارم نیازعکس بگیرم یا نه  چندروزه اینجورشدم دردمیکنه  🥲شرایط ...

همون دمپایی را بپوش تاثیر مثبت داره

میتونی از داروخانه هم چسب  خار پاشنه بگیری 

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
من اینجوری شدم. مثلا پنج ساعت راه میرفتم یهو درد شدید میگرفت نمیتونستم راه برم. چند  روز رو اون ...

نه 🥲فقط میزارم زمین دردمیکنه فشارمیدم دردنمیکنه اصلا ی قسمت اندازه نخود ک دردو انتشارمیده مشکوک ب خارپاشنه هستم خودشم تازگیااینجوری شدم😥

همون دمپایی را بپوش تاثیر مثبت داره میتونی از داروخانه هم چسب  خار پاشنه بگیری

ممنون گلم حتمامیخرم امیدوارم جپابکو باشه

برو خرید جهیزیه پات خوب میشه آخه خرید حال آدمو خوب میکنه

😑😑😑

من یه پام تو گچه یه پامم اینجوری درد دارم