2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا املای داداشم رو نمیگه طفلی مامانم هم باید میوه‌بشوره هم باید املای داداشم رو بگه ولی شوهر خالم ...

ببین مردا همینطوری باید بهشون بگی تهش هم درست از پس کار بر نمیان.اگه آوم بخواد مقایسه کنه اصلا نمیتونه زندگی کنه چون هر مرد یا زنی یه نقصی داره و هیچکس بی عیب نیس

شما و پدرتون چندسالتونه؟

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
نه چطور؟

یا کلی کار های دیگه انجام میده که می‌ره رو مخم مثلا ما هر موقع مهمونی میگیرم خاله هام میان به مامان کمک کنن یکی از خاله هام صبح می‌ره دانشگاه ظهرم که میاد خونه خوب طفلی خسته اس بعد بابام برمیگرده به مامانم میگه چرا فلانی نمیاد بهت کمک کنه یکی نیست بگه آخه به تو چه

مثلا املای داداشم رو نمیگه طفلی مامانم هم باید میوه‌بشوره هم باید املای داداشم رو بگه ولی شوهر خالم ...

چ دلایل بیخودی اونم برای تنفر آخه اینا دلیل تنفر اونم از پدر خوب منم هم بچه کوچیک یک سال دارم ک اذیت میکن هم اینو نگه میدارم هم مشقای بچه کلاس اولم میگم دلیل نمیشه بچه ام بزرگ بشه از پدرش تنفر داشت باش 

یا کلی کار های دیگه انجام میده که می‌ره رو مخم مثلا ما هر موقع مهمونی میگیرم خاله هام میان به مامان ...

اینا را باید با مادرت حلش کنن و شرایط را توضیح بده و هر مردی یه قلبی داره که آدم بلد باشه کارش حله و یه نقطه ضعف

چ دلایل بیخودی اونم برای تنفر آخه اینا دلیل تنفر اونم از پدر خوب منم هم بچه کوچیک یک سال دارم ک اذیت ...

بعضی وقت ها هم که عصبی میشه داد و بیداد می‌کنه 

من سه تا شوهر خاله دارم آنقدر اینا حرف گوش کن هستند که خدا می دونه یا حتی دایی ام 

اینا را باید با مادرت حلش کنن و شرایط را توضیح بده و هر مردی یه قلبی داره که آدم بلد باشه کارش حله و ...

من رو مادرم حساسم کلا از اون بچگی هم اینطوریم بودم نمی‌خوام کوچکترین اخمی به پیشونیش بیوفته

من رو مادرم حساسم کلا از اون بچگی هم اینطوریم بودم نمی‌خوام کوچکترین اخمی به پیشونیش بیوفته

منم حساسم ولی خب کاری نمیشه کرد دیگه باید تعادل را حفظ کنیم ما با مادر چون روحیاتش لطیف تره راحت تریم

منم حساسم ولی خب کاری نمیشه کرد دیگه باید تعادل را حفظ کنیم ما با مادر چون روحیاتش لطیف تره راحت تری ...

چه قدر خوبه که باهات حرف زدم شاید باورت نشه ولی تا الان همه این ها رو تو خودم نگه داشته بودم به کسی نگفته بودم

منم حساسم ولی خب کاری نمیشه کرد دیگه باید تعادل را حفظ کنیم ما با مادر چون روحیاتش لطیف تره راحت تری ...

مثلا من پارسال کنکور داشتم مسافرتش با مامانم رفت هی میگفتم من روحم خسته است بریم تهران آخرش من موندم سه مون اونا رفتن خوب به خاطر من باید به خودت می‌زدی من بچه ات هستم چه طوری بقیه پدر ها اینجوری نیستن به خدا من سه تا شوهر خاله دارم اینطوری نیستن

چه قدر خوبه که باهات حرف زدم شاید باورت نشه ولی تا الان همه این ها رو تو خودم نگه داشته بودم به کسی ...

چه خوبه که حالت خوب شد خوشحال شدم

میدونی خیلی چیز ها را نمیشه گفت و شاید به یه غریبه که بگی و کسی که نمیشناسی هم طرفداری فرد خاصی را نمیتونه بکنه و این بهتره.

مثلا من پارسال کنکور داشتم مسافرتش با مامانم رفت هی میگفتم من روحم خسته است بریم تهران آخرش من موندم ...

بله کارشون اشتباه بوده و باید توی یه موقعیت مناسب همه باهم می‌رفتید 

میدونم ناخودآگاه مقایسه میکنی ولی سعی کن مقایسه نکنی و بشینی و با پدرت خواسته هاتو براش بگی و بگو من یه انتظاراتی از شما دارم و شما هم همینطور به هم بگیم که بتونیم برای هم پدر و دختر خوبی باشیم