2821
2789
عنوان

قیافم+عکس

300 بازدید | 30 پست

من کلا دختر توپری ام از اول حالت توپر داشتم و همه میگفتن خوشگلی.اما بعد یه مدت نمیدونم چیشد ب سرم زد خیلییی لاغر کنم و از 68کیلو رسیدم به 58 کیلو😐خودم دوست داشتم ولی بعضیا میگفتن بدشدی و دیگه هیچکس مثل قبل ازم تعریف نمیکرد😔اعتماد بنفسم خیلی اومده بود پایین(البته اینم بگم پوست و استخون شده بودم)بعد دوسال ب دلایلی رژیم و گذاشتم کنارو دوباره شدم همون قبلی و دوباره همه تعریف و تمجید...

حالا هنوزم اعتماد بنفسم پایینه اینم بگم که ترکم...

واسه شماعم همچین چیزی پیش اومده؟؟؟

حالا عکس دوران لاغری و الانو میزارم نظر بدین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عالی😍

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡