2789
لقاحت زود بوده یعنی چی🥲

یعنی زود گرفته من بارداری اولم 4 روز مونده به پریودی بتام هزار بود دختره ولی دوستم 1 هفته بعد از موعدص بتاش پایبن بود اونم دختره حالا میخام دومی بیارم چشم انتظارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه امکانش نیس 

دختر عمه من چند روزمونده ب موعد آزمایش بتا 

۷ هزار خورده ای بود

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

من تو هفته ی ۸ رفتم البته زودتر هم می رفتم شاید می گفتن برای دیدن ساک چون دو تا ساک حاملگی جدا دارن ...

بعله زودتر هم میرفتین میگفتن 

چون از روی ساک میفهمن

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

ببخشید من متوجه نشدم الان ۲۱ هزار ؟؟ 

اگ اینه اره احتمالش هس

نه

من علائم دارم درد های خفیف قبل موعدم یعنی 5 روز مونده به موعدم تخمدان هام درد میکردن بی بی زدم منفی بود البته خیلی زود زدم 5 روز مونده به موعدم زدم دیگه منفی شد الانم 5 روز از موعدم گذشته درد های خفیفی میاد میره ولی خیلی کم ترشح دارم شاید تو این چند روز 2 بار ترشح امد دیگه نیامده نمیدونم حامله م یا نه  تو این چند ماه پریودیم عقب نیفتاد به جز ماه قبل 4 روز عقب افتاد پریود شدم ولی ماه قبل تخمدان هام درد نمیگرفتن این ماه 5 روزه عقب افتاده دیگه باخودم گفتم 5 روز دیگه هم صبر میکنم ببینم بی بی چکم باز منفی نشون میده یا نه